Aanbevolen partners

aliplast logo
Zelfbouwmarkt logo
Logo ILWA keukens
Logo Nordex
Forbo flooring
Colora
Binnenafwerking

Bekijk hoe je woning er uit ziet met interieurglas

Het type interieurglas vinden dat precies aan je wensen beantwoordt, gaat makkelijker dan ooit dankzij de nieuwe gratis Glass Vision-app van Saint-Gobain Glass.
De Glass Vision-app is een interactieve tool voor tablets en smartphones die zowel (interieur)architecten als eindgebruikers helpt om het perfecte type interieurglas te kiezen. Aan de hand van glassimulaties zie je hoe de ruimte waarop je de telefoon of tablet richt eruit zou zien met een bepaald type interieurbeglazing.
 
De app biedt keuze uit een 30-tal soorten beglazingen uit de gamma’s SGG DECORGLASS (traditioneel figuurglas), SGG MASTERGLASS (doorschijnend figuurglas met motieven in reliëf), SGG PLANILAQUE EVOLUTION  (gelakt glas) en SGG SATINOVO MATÉ  (geëtst glas). Elk van deze interieuroplossingen roept Saint-Gobain Glass in de palm van je hand als het ware tot leven, door ze d.m.v. de camerafunctie op de gekozen ruimte op je scherm te visualiseren.
 

Gratis downloaden

De app is gratis te downloaden in 11 talen – waaronder het Nederlands – en telt een 360° holistische beeldcaptatiemogelijkheid, een full-screensimulatiemodus, een screenshot-optie om de afbeeldingen van je favoriete keuzes te bewaren en een beknopte beschrijving van de toegepaste producten.

Gratis downloaden kan door de zoekterm ‘glass vision’ in de App Store van je smartphone of tablet in te geven.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in