De badkamer

Badkamertrends voor 2019

Het functioneel nut van de badkamer wordt reeds lang aangevuld met een emotionele beleving die steeds meer aan belang wint. Dankzij de populariteit van de wellness cultuur wenst men van de badkamer een persoonlijke oase van rust te maken. Interieurtrends die oorspronkelijk in de keuken of leefruimte hun dienst deden zien we steeds meer hun intrede doen in de sanitaire wereld. Denk maar aan de minimalistische, industriële en botanische designs.

X²O zal op de grootste stand van Batibouw 2019 de nieuwste badkamer trends in de spotlights zetten en inspireren met haar vernieuwde en enorm uitgebreide assortiment. Om het overzicht te behouden over de verschillende trends, delen wij ze in volgens drie pijlers:


• ‘durf combineren’,
• ‘experimenteer met vorm en ruimte
• ‘verfijnd design’.


X²O motiveert om te combineren

X²O geeft je volledige keuzevrijheid. Niet zomaar de keuze tussen enkele variaties van een thema, maar een enorme veelheid aan mogelijke combinaties voor een betaalbaar budget. Bij X²O ontdek je namelijk een ruim aanbod aan badkamer elementen in verschillende vormen, materialen en kleuren. Je kan alle verschillende onderdelen eindeloos combineren tot je de badkamer van je dromen gevonden hebt.


X²O innoveert

We leggen hierbij de focus op het spelen met vormen, richting en licht. De combinatie van rechthoeken en cirkels, het creëren van asymmetrie in de meubels en het gebruik van LED lampen brengt dynamiek in de ruimte en geeft de badkamer een eigentijds design. Maar innovatie betekent bij X²O ook de opwaardering van het materiaal. Een anti-damp spiegel of het Solid Surface materiaal biedt je het ultieme sanitaire onderhoud- en gebruiksgemak.


X²O inspireert

We besteden veel aandacht aan verfijning en perfectionisme. Door de kleinste details aan
te passen of net te verwijderen, creëren we een nieuwe sfeer en wordt de focus op de juiste
elementen gelegd.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in