De badkamer

Badkamertrend voor 2019: Verfijnd design

Aanbevolen partners

logo X2O

Bij X²O zit perfectie in de details


Nieuwe materialen en technieken zorgen voor een zeer verfijnde afwerking en creëren dé sfeer die je zoekt.

 
Grenzeloos effect

Door de bekleding van de douchebak door te trekken tot in de douchewand creëer je een grenzeloos effect in de douche. De douche wordt barrière vrij, vormt een visueel geheel en fungeert als dé grote eyecatcher doorheen het badkamerlandschap.

Opvallend onopvallend


In het vernieuwde assortiment van X²O zorgen we dat de juiste elementen opvallen. Kies je bijvoorbeeld voor uniek zwart kraanwerk, dan is het de bedoeling dat deze ook meteen opvalt. Door een plug te kiezen die in hetzelfde materiaal en kleur van de wastafel of het bad is, zorg je voor een consistent geheel waarbij de kraan de ultieme eyecatcher is.


Less is more 


Door een uitgefreesde overloop is er geen aluminium plaatje meer aanwezig. Zo kan je prachtig kraanwerk combineren met een stijlvol bad.
Fijne afwerking


Kies je om je bad in te bouwen in een opvallend kader van bijvoorbeeld natuursteen, dan is een Snello Rosala slim of een Viticcio slim bad een goed idee. Door de verfijnde afwerking van de dunne badrand lijkt het bad volledig ingewerkt in de omlijsting en als het ware uit het natuursteen zelf gesneden. 


Solid surface


Solid surface betekent letterlijk ‘stevig oppervlak’. Dit materiaal kent een zeer hoge mate van bestendigheid en doordat ze uit een mal gegoten zijn, zijn er geen naden aan het oppervlak zichtbaar.
Bekijk ook zeker de andere badkamertrends voor 2019: 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in