De badkamer

Badkamertrend voor 2019: Durf combineren

Aanbevolen partners

X²O logo
Combineer de verschillende elementen en creëer zélf
de badkamer van jouw dromen

X²O maakt het mogelijk om je badkamer stap voor stap op te bouwen zoals je zélf voor ogen hebt. Houd je van de zachte look van het mat witte Solid Surface materiaal of eerder van de natuurlijke charme van hout? Kies je voor een inbouw of opbouw wastafel en werk je dit af met aluminium of meer “eye catching” zwart kraanwerk? En ga zo maar door! Door de eindeloze combinatiemogelijkheden binnen het X²O assortiment, creëer je de badkamer van je dromen.
Framed look
Mat zwarte doucheprofielen zorgen voor een sterk contrast: de 'framed look'.


Donkere aluminium profielen zijn zeer krachtige accenten in de badkamer en benadrukken de vlaktes en indeling van de ruimte. De donkere profielen komen zowel in een industrieel design als in een minimalistisch interieur volledig tot hun recht. Deze lineaire accenten dragen bij tot een evenwichtig contrast en zorgen dat het geheel van de ruimte klopt.

Black and white match right
Zwarte badkamermeubels zorgen voor een krachtig effect in de puurheid van een witte badkamer.


Het staat zwart op wit gedrukt dat de combinatie van de twee elementaire kleuren werkt en een tijdloze indruk geeft aan de ruimte. Zwarte badkamermeubels zorgen voor een sterk contrast in de puurheid van een witte badkamer en maken van de ruimte een klassevol geheel.
De kracht van beton
Rustig en tijdloos

Grijs is een sober kleur en geeft de badkamer een rustige en tijdloze atmosfeer. Betongrijs geeft net dat tikkeltje authenticiteit en stoerheid aan de ruimte, maar nog steeds op een elegante en verfijnde manier.

De vele gezichten van hout
Notelaar, Zwarte Eik, Teak en Eik


Een badkamermeubel in hout straalt warmte en authenticiteit uit. De natuurlijke materialen geven de badkamer een rustig en gezellig gevoel. X²O biedt verschillende houtsoorten aan en heeft een breed assortiment aan kleuren die elk een andere sfeer scheppen.
Bekijk ook zeker de andere badkamertrends voor 2019: 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in