Aanbevolen partners

NEWstairs
aliplast logo
arlu logo
Logo ILWA keukens
Forbo flooring
Binnenafwerking

Anyway Doors: technisch vernuft in een strakke belijning

Anyway Doors biedt de consument een innovatief deurenassortiment dat garant staat voor een waaier aan slimme en mooie oplossingen. Zo openen de binnendeuren standaard in 2 richtingen, zijn ze uitgerust met een verdoken ventilatie en kan je de draairichting en scharnierzijde aanpassen.

Anyway Doors blinken niet alleen uit door hun strakke lijnen, maar ook door hun technisch vernuft. De deuren hebben vijf belangrijke kenmerken:

- Een innovatieve sluittechniek die de deuren in beide richtingen laat openen. De deuren kunnen overigens onzichtbaar in één draairichting begrensd worden. De vorm van het deurblad en het kozijn garanderen overigens een perfecte afsluiting en positionering van het deurblad.
- De draairichting en scharnierzijde blijven altijd eenvoudig aanpasbaar. Zo vormt de deur nooit een beperking bij de herinrichting van een ruimte.
- De zelfsluitende pivotscharnieren vermijden dat de deur blijft openstaan in de doorgang. De deuren sluiten echter niet volledig, maar keren terug naar een quasi gesloten stand.
- De geïntegreerde deurbeveiliging aan de scharnierzijde vermijdt dat kinderhandjes kunnen klemmen tussen de deuromlijsting en het deurblad.
- Sinds 2006 verwerkt Anyway Doors een verdoken ventilatie in de deuren. Ze zit netjes verborgen in het sluitingsprofiel. Zo kan de ventilatielucht op een elegante wijze naar de aanpalende ruimte stromen. Vernuftig is dat de profielen lucht doorlaten, maar tocht en geluid tegenhouden.


Meer info: Anyway Doors

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in