Aanbevolen partners

NEWstairs
aliplast logo
arlu logo
Logo ILWA keukens
Forbo flooring
Binnenafwerking

AnyWay Doors innoveert

AnyWay Doors pakt dit jaar uit met enkele creatieve innovaties voor zijn deuren. Zo kan je de AnyWay deuren een persoonlijke touch geven met een bandraam of patrijspoort. Daarnaast kan de deur een strakkere look krijgen dankzij een insteek- of inbouwprofiel.


Het inbouw bandraam van AnyWay Doors kan optioneel in volle deurbladen geïntegreerd worden. Deze geanodiseerde aluminium profielen worden in de deurbladopbouw opgenomen zodat de bevestiging onzichtbaar is. Het glas ligt gelijk met de deurbladafwerking. De bandraamhoogte is standaard 250mm en wordt op een centerhoogte van 1650mm ingebouwd.
Het glasvolume is glastype-afhankelijk 4 tot 6mm aan beide deurbladzijden. Deze uitvoering heeft standaard dubbele beglazing, en kan met een verhoogde inbraakweerstand uitgevoerd worden in combinatie met gelaagd glas. Door deze dubbele beglazing kan je opteren voor 1 volledig gezandstraald glas, waardoor de privacy behouden blijft. Bovendien is ook de thermische en akoestische isolatie een bijkomende troef. Men kan verschillende motieven kiezen om een ruimte aan te duiden of te personaliseren.

Patrijspoort
Ook de patrijspoort kan in een vol deurblad worden ingebouwd. Na de inwerking van de patrijspoortring blijft een aluminium rand van 3 mm zichtbaar. De visuele buitendiameter van de patrijspoort is 370mm, de beglaasde binnendiameter is 364mm.
De patrijspoort wordt in de deurbladopbouw opgenomen zodat de bevestiging onzichtbaar is. Het glasvolume is glastype afhankelijk 4 tot 6mm aan beide deurbladzijden. De standaard centerhoogte is 1650mm, en staat centraal in het deurblad. Ook deze uitvoering heeft standaard dubbele beglazing, en kan met een verhoogde inbraakweerstand uitgevoerd worden. De fijne afwerking maakt het geheel super strak. Een motief geeft een persoonlijke touch.

Insteekgreep
Op vlak van deurgrepen pakt AnyWay Doors uit met een exclusief insteekgamma en een inbouwgreepprofiel.
De insteekgrepen worden in roestvrij staal aangeboden. Voor de grepen is geen slot- of dagschootmechanisme aanwezig, duwen of trekken volstaat voor het openen van de deur.
Bij de insteekgreep kan ook verluchting worden geïntegreerd. Een voeg van 10 mm biedt dan een luchtcapaciteit van 150 cm².

Inbouwgreepprofiel
De inbouwgreepprofielen worden volledig in het deurblad geïntegreerd. Het profiel vormt een greep over de hele breedte van het deurblad. Duwen en trekken volstaat om de deur te openen. De greep wordt gesloten door een klep, die met een veer wordt dicht gehouden. Deze grepen bieden belangrijke functionele voordelen, ze draaien bijvoorbeeld niet tegen de muur aan. Ze geven eveneens een grote esthetische meerwaarde aan de deur: ze benadrukken de horizontale lijnen en zijn mooi in combinatie met een ingebouwd bandraam.
De inbouwgreep heeft een hoogte van 50mm en een diepte van 45mm en is uitgevoerd in geanodiseerd aluminium. Ook hier kan geïntegreerde verluchting voorzien worden.

Meer info: Anywaydoors

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in