Aanbevolen partners

van eyk logo
Velux logo
Raamaankleding

Ado Cordon, flexibele koorden voor het raam

Ado Cordon is al jaren een begrip in de projectmarkt. De multifunctionele raamdecoratie maakt nu ook furore op de particuliere markt. De stijlvolle koorden kunnen niet enkel als raamdecoratie worden gebruikt, maar ook als scheidingswand of decoratie voor verlichting.


Dankzij zijn flexibele toepassingsmogelijkheden kan je met Ado Cordon alle kanten uit: gebruik de koorden als raamaankleding, als decoratie voor een luchter of als scheidingswand tussen twee ruimtes. Zo creëer je een privacygevoel waarbij je toch nog door de koorden kan kijken. De pluspunten voor de projectmarkt zijn ook troeven in woningen: brandvertragend en voor grote hoogtes toepasbaar. Standaard gaat Ado Cordon tot 6 meter.

Kleurenpalet
De kracht van het product zit ‘m uiteraard in de flexibiliteit. De Ado Cordon is ook altijd in beweging, waardoor je leven in huis brengt. Recent werd het kleurenpalet nog aangevuld met 6 levendige kleuren: van paars over azuurblauw en appelgroen tot drie oranjetinten. Keuze genoeg dus om binnenshuis een kleurrijk, modern accent te leggen. Handig ook: de koorden worden geleverd met fronslint of velcro. Hierdoor kan je zelf aan de slag. De koorden rafelen bovendien niet wanneer ze worden bijgesneden.

Caesers Glory, duurste stof ooit
Veni, vidi, vici. Ado kwam met een super-de-luxe stof, zag dat niemand anders die had en overwon elke technische uitdaging. Caesar’s Glory is dan ook een sterk staaltje vakmanschap waarvoor de Romeinse keizer ongetwijfeld graag een veldslag had gestreden. Want met 4 200 met goud bedampte kristallen, 24 robijnen en een briljant van 3 karaat is deze gordijnstof de duurste ooit. Op de 1,40 meter brede stof – ter waarde van 52 000 euro – staat het hoofd van de jonge Julius Caesar afgebeeld. Elk steentje werd er zorgvuldig met de hand op bevestigd.

Voor meer info: www.ado.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in