Raamaankleding

Kunnen shutters ook in vochtige ruimtes, zoals de badkamer, geplaatst worden?

Dat is zeker mogelijk, daar zijn speciale collecties voor ontworpen. Houten shutters kun je in vrijwel alle ruimtes van het huis plaatsen, maar voor in de badkamer is het goed om te kijken naar shutters die vochtbestendig zijn, zoals kunststof shutters.

De badkamer is namelijk een ruimte die regelmatig erg vochtig is. Daar zijn bepaalde materialen niet bestand tegen. Het is dus goed om te kiezen voor kunststof shutters in de badkamer. Geen nood: die zijn nauwelijks van houten shutters te onderscheiden. Ook met deze kunststof raamdecoratie creëer je een unieke, sfeervolle look in de ruimte.

Privacy regelen met shutters

Met shutters in de badkamer regel je bovendien eenvoudig de mate van lichtinval en privacy. Zeker niet onbelangrijk als je onbezorgd wilt badderen. Sluit de lamellen, of bijvoorbeeld enkel het onderste deel, zodat niemand naar binnen kan gluren. Open de lamellen of de luiken als je de badkamer via het raam wil luchten. Je regelt het met shutters in letterlijk een handomdraai.

De vochtbestendige shutters van Van Eyck shutters worden van duurzaam kunststof gemaakt. Daardoor zijn ze extra goed bestand tegen temperatuurverschillen en hoge luchtvochtigheid. Shutters op een badkamer zijn dus zéker een goede keuze.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in