Aanbevolen partners

van eyk logo
Velux logo
Raamaankleding

Native Woods: houten raambekleding voor binnen

Hout zorgt voor een warm accent in de woning. Met zijn houten jaloezieën Native Woods biedt Luxaflex een nieuw alternatief om hout in de leefruimte te brengen. Native Woods is een verrassende combinatie van warm hout en de strakke look van aluminium.


Met vier zijn ze nu binnen de collectie houten jaloezieën van Luxaflex. De drie bestaande reeksen Essentials, Basics en FSC Wood krijgen het gezelschap van Native Woods. De nieuwe lijn valt niet alleen op door de aparte look, maar ook door haar ecologisch karakter. Het hout is immers afkomstig uit bossen die op een verantwoorde manier worden beheerd.

Warme beleving
Bij de exclusieve Native Woords-jaloezieën staat de warme beleving van hout centraal, met een rijke schakering van 16 speciale kleuren en opvallende patroontekeningen. Een donkere dramatische look met zebra-effect? Alles is mogelijk. Dankzij een hoogtechnologisch productieproces zijn de 50 mm brede lamellen bovendien gevrijwaard van knoesten en andere natuurlijke onvolkomenheden.

Designuitstraling
Zijn om eindeloos te combineren? Met een keuze uit niet minder dan 48 decoratieve en 20 effen ladderbanden kan je alle kanten uit. Voor de echte durvers bedacht Luxaflex zelfs de optie ‘Fusion’. Hierbij worden de houten onderdelen gecombineerd met strakke aluminium accenten. Kortom, een jaloezie met een designuitstraling zonder aan de warme beleving van natuurlijk hout in te boeten.

Meer info: Luxaflex.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in