Verwarming

Hoe vaak moet ik mijn cv-ketel laten onderhouden?

Voor je het onderhoud van je verwarmingsketel laat uitvoeren, is het belangrijk te weten welke soort ketel je hebt. We maken immers een onderscheid tussen mazout- en gasketels:

  • Mazoutketel: Je bent verplicht je cv-ketel jaarlijks te laten onderhouden door een erkende ‘technicus vloeibare brandstof’. Je ketelonderhoud duurt ongeveer 1,5 uur tot 2 uur. Op het einde van het onderhoud ontvang je van de technicus een reinigingsattest en een verbrandingsattest.
  • Gasketel: Je bent verplicht om je cv-ketel 2-jaarlijks te laten onderhouden door een erkende ‘technicus gasvormige brandstof’. Het onderhoud van je ketel duurt ongeveer 1 uur. Op het einde van het onderhoud ontvang je van de technicus een reinigingsattest en verbrandingsattest.

Is het tijd voor je ketelonderhoud en wil je snel de juiste professional vinden? SoSimply helpt je met de zoektocht naar de juiste professional.

Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Charleston Bar

Zehnder

Zehnder Charleston Bar
Door het hoge vermogen van de Zehnder Charleston Bar wordt ook een grote badkamer aangenaam warm. Grote en kleine handdoeken trouwens ook. Dankzij de variabel monteerbare handdoekhouder zijn zij steeds binnen handbereik en voorverwarmd. Leverbaar in bijna alle kleuren en afwerkingen van de Zehnder kleurenkaart.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.
Zehnder Timia Verticaal

Zehnder

Zehnder Timia Verticaal
Perfecte symbiose van woonruimte en radiator. De nieuwe Zehnder Timia maakt indruk met zijn puristisch en onopvallend design, dat zich perfect integreert in elke leefruimte en zo het concept van de kamer op elegante wijze ondersteunt.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in