Junkers scoort met Bosch producten

Gewijzigd op 11/10/2016 door Daan Slingers

Vanaf dit najaar zal Junkers Bosch de eerste fascinerende producten onder merknaam Bosch op de markt brengen. Dit zal het voor Junkers Bosch mogelijk maken om nog voller van de technologische knowhow van Bosch te genieten. Gecombineerd met de meer dan 120 jaar ervaring in verwarmingstechnologie van Junkers, komt het beste van twee werelden samen.

Onze verwarmingsspecialisten

Junkers en Bosch
© Bosch Climate

De Bosch draadloze controllers

Junkers Bosch lanceert de eerste draadloze Bosch regelingen op de Belgische markt. Deze modulerende, draadloze controllers zijn volledig gelijklopend met het bestaande Junkers gamma regelingen, maar in plaats van de gekende 2-draadsaansluiting, kan de installateur een zender/ontvanger module installeren, waardoor de regelaar draadloos met de ketel kan communiceren.

De module kan aan de muur gemonteerd worden of in de Junkers-ketel. De CR 100 RF regeling is leverbaar vanaf oktober 2016, de draadloze buitenvoeler volgt in maart 2017.

Tot vier verwarmingskringen draadloos regelen

Het nieuwe gamma draadloze controllers omvat de CR 100 RF voor kamerafhankelijke werking en CW 100 RF voor weersafhankelijke werking. Junkers Bosch lanceert de eerste draadloze Bosch regelingen op de Belgische markt.

Er kunnen tot vier thermostaten per zender/ontvanger-module geplaatst worden voor het sturen van maximaal 4 kringen. De regelaars zijn voorzien van een weekprogramma met zes schakelpunten per dag en Solar functies voor sanitair warm water. De draadloze thermostaten kunnen tevens gebruikt worden als afstandsbediening voor de bestaande Junkers CW 400 regeling (met 2-draadsaansluiting).
Junkers en Bosch
© Bosch Climate

Eenvoudig in gebruik

De gelijkenis met het huidige gamma Junkers-regelingen, zorgt ervoor dat de installateur de interface snel onder de knie heeft en alle instellingen makkelijk terug vindt.

Scholingen

Junkers Bosch kan rekenen op zeer competente installateurs en blijft scholingen aanbieden met betrekking tot nieuwe toestellen. De nieuwe draadloze thermostaten worden opgenomen in de scholing regelingen. Meer informatie en inschrijvingen via www.junkers.be.

Folders over verwarming

Meer informatie op de website van deze bedrijven