General biedt totaaloplossing voor laag-energiewoningen

Gewijzigd op 18/03/2015 door TiM Vanhove

Productpresentatie
 
Een General warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en biedt een hoger rendement dan eender welke gas- of mazoutketel. Zelfs als het buiten -20°C is, ben je van warmtecomfort verzekerd.

Onze verwarmingsspecialisten

Convexia convector
© General Benelux
Domuz
© General Benelux
General warmtepompen – in de Benelux verdeeld door Thercon - munten uit in energie-efficiëntie, onder meer omdat ze geen elektrische steunverwarming nodig hebben. Ze worden in de EPB-berekening erkend als hernieuwbare energie. Dat betekent dat – voor een gemiddelde goed geïsoleerde woning – een General warmtepomp in combinatie met een laag-temperatuurafgifte zoals vloerverwarming volstaat om de EPB-norm E60 te halen. Later kun je eventueel zonnepanelen toevoegen om je huis bijna of volledig energieneutraal te maken.
 

Convectoren

Zoek je een alternatief voor vloerverwarming, kies dan voor dynamische Convexia convectoren. Ze bieden een hoog warmtecomfort met lagere watertemperaturen. Bijkomend voordeel tegenover vloerverwarming is dat je een minder dikke chape nodig hebt en hierop kunt besparen. Bovendien kunnen Convexia convectoren zowel verwarmen als koelen.
Met de Domuz-zoneregeling kun je de gewenste temperatuur voor iedere kamer apart instellen.
 
Meer info: General Benelux

Folders over verwarming

Meer informatie op de website van deze bedrijven