Aanbevolen partners

Zelfbouwmarkt logo
Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

Vlamingen installeren nog snel zonnepanelen voor afbouw van steun

Het aantal aanvragen voor nieuwe zonnepanelen door particulieren heeft een nieuwe piek gekend in juni. Heel wat Vlamingen wilden blijkbaar nog snel zonnepanelen installeren, aangezien de steun vanaf 1 juli door de Vlaamse regering afgebouwd werd. Dat blijkt uit cijfers van de Vlaamse Regulator van de Elektriciteits- en Gasmarkt (VREG).


De VREG ontving in juni 9.366 aanvragen voor zonnepaneleninstallaties met een vermogen kleiner dan of gelijk aan 10 kW, en ook in mei lag het aantal aanvragen met 6.410 al fors hoger dan gemiddeld. Een absoluut record van aanvragen was juni niet: dat was voor december 2009, met 10.856 aanvragen.

Installaties van zonnepanelen kleiner dan 250 kilowatt die geïnstalleerd werden na 30 juni, leveren voortaan 300 euro per geproduceerde megawattuur op in plaats van 330 euro. Zonnepanelen zaten de laatste jaren fors in de lift in Vlaanderen, maar de plaatsing ervan was overgesubsidieerd, wat leidde tot een hogere elektriciteitsfactuur.


Bron: Het Laatste Nieuws

Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.
Zehnder Timia Verticaal

Zehnder

Zehnder Timia Verticaal
Perfecte symbiose van woonruimte en radiator. De nieuwe Zehnder Timia maakt indruk met zijn puristisch en onopvallend design, dat zich perfect integreert in elke leefruimte en zo het concept van de kamer op elegante wijze ondersteunt.
Zehnder Ribbon

Zehnder

Zehnder Ribbon
Zoals een stalen lint die de badkamerradiator omhult: Zehnder Ribbon overtuigt door modern design met oog voor het praktische. Zijn verspringende balken zijn geïnspireerd op architecturale bouwwerken met verschillende lagen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in