Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

Radiatorkranen met elegant design

In een echt stijlvol interieur is alles op elkaar afgestemd, tot in het kleinste detail. Comap speelt op deze wens in met een nieuw assortiment radiatorkranen, die opvallen door hun tijdloze elegantie.

Esthetische look

Aandacht voor binnenhuisinrichting is brandend actueel. De toenemende vraag naar een meer esthetische look van verwarmingslichamen brengt een evolutie in het design van radiatorkranen teweeg. Comap ontwierp met Sensitive, Futura en Sphere een volledig nieuw assortiment radiatorkranen met een stijlvol design en tijdloze elegantie als visuele blikvangers. Door hun specifieke vormen sluiten ze nu naadloos aan bij de meest uiteenlopende interieurstijlen.

Sensitive

De strakke lijnen van Sensitive thermostaatkoppen passen in elk modern interieur en vormen de perfecte aanvulling voor strak getekende verwarmingslichamen. De uitgesproken zin voor detail, met onder meer de verdoken aansluitwartel, maakt de luxueuze afwerking van deze thermostaatkoppen compleet. De koppen zijn naar keuze verkrijgbaar in wit, verchroomd of geborsteld roestvrij staal.

Sphere en Futura

Sphere en Futura staan voor een nieuw en hedendaags ogend assortiment van decoratieve, handbediende kranen. De kranen worden per set aangeboden in haaks of recht model en zijn verkrijgbaar in wit, geborsteld roestvrij staal of
verchroomd. Het designkraanwerk van Comap is standaard voorzien van zelfdichtende staartstukken.

Meer info: Comap

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in