Aanbevolen partners

Zelfbouwmarkt logo
Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Logo DRU
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo Bosch
Verwarming

Radiatorkranen met elegant design

In een echt stijlvol interieur is alles op elkaar afgestemd, tot in het kleinste detail. Comap speelt op deze wens in met een nieuw assortiment radiatorkranen, die opvallen door hun tijdloze elegantie.

Esthetische look

Aandacht voor binnenhuisinrichting is brandend actueel. De toenemende vraag naar een meer esthetische look van verwarmingslichamen brengt een evolutie in het design van radiatorkranen teweeg. Comap ontwierp met Sensitive, Futura en Sphere een volledig nieuw assortiment radiatorkranen met een stijlvol design en tijdloze elegantie als visuele blikvangers. Door hun specifieke vormen sluiten ze nu naadloos aan bij de meest uiteenlopende interieurstijlen.

Sensitive

De strakke lijnen van Sensitive thermostaatkoppen passen in elk modern interieur en vormen de perfecte aanvulling voor strak getekende verwarmingslichamen. De uitgesproken zin voor detail, met onder meer de verdoken aansluitwartel, maakt de luxueuze afwerking van deze thermostaatkoppen compleet. De koppen zijn naar keuze verkrijgbaar in wit, verchroomd of geborsteld roestvrij staal.

Sphere en Futura

Sphere en Futura staan voor een nieuw en hedendaags ogend assortiment van decoratieve, handbediende kranen. De kranen worden per set aangeboden in haaks of recht model en zijn verkrijgbaar in wit, geborsteld roestvrij staal of
verchroomd. Het designkraanwerk van Comap is standaard voorzien van zelfdichtende staartstukken.

Meer info: Comap

Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.
Zehnder Timia Verticaal

Zehnder

Zehnder Timia Verticaal
Perfecte symbiose van woonruimte en radiator. De nieuwe Zehnder Timia maakt indruk met zijn puristisch en onopvallend design, dat zich perfect integreert in elke leefruimte en zo het concept van de kamer op elegante wijze ondersteunt.
Zehnder Ribbon

Zehnder

Zehnder Ribbon
Zoals een stalen lint die de badkamerradiator omhult: Zehnder Ribbon overtuigt door modern design met oog voor het praktische. Zijn verspringende balken zijn geïnspireerd op architecturale bouwwerken met verschillende lagen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in