Aanbevolen partners

Zelfbouwmarkt logo
Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

Leg je vloerverwarming zelf met begeleiding

Vloerverwarming wint hoe langer hoe meer aan populariteit. Alleen de kostprijs van het systeem is soms nog een struikelblok. Maar daar kun je eenvoudig een mouw aan passen door de vloerverwarming zelf te plaatsen. Selfmatic helpt je daarbij.

Selfmatic zorgt ervoor dat je zelf je vloerverwarming kunt installeren. De specialist biedt oplossingen zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Ze helpen je een verwarmingsinstallatie samen te stellen die het meeste comfort biedt voor jouw budget. Bij de levering krijg je van Selfmatic een nauwkeurig uitgewerkt legplan voor de plaatsing van de leidingen en collectoren. Ze leggen je op de werf stap voor stap uit hoe je de vloerverwarming zelf installeert.
 

Bespaar nog meer op energie!

Vloerverwarming verbruikt minder energie dan een klassiek verwarmingssysteem. Door ze aan te sluiten op een warmtepomp, gebruik je gratis energie uit de lucht. Zo daalt je jaarlijkse energiefactuur nog meer.
 
Kijk alvast eens naar onze instructievideo

Overtuigd?
Ga dan eens langs in één van de Selfmatic toonzalen en ontdek hoe eenvoudig het is om zelf je vloerverwarming te installeren.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in