Verwarming

JunkersControl, een slimme en stijlvolle thermostaat

Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
Easykit logo
Zehnder Group
Viessmann Belgium logo
Logo DRU
Antargaz
Logo Remeha - Verwarming
Bulex logo
Bosch
De nieuwe slimme thermostaat JunkersControl ziet er niet alleen erg stijlvol uit, hij is ook de meest intelligente en gebruiksvriendelijke oplossing voor het regelen van uw Junkers verwarmingssysteem. Indien u ook de bijhorende smartphone applicatie downloadt bedient u met een simpele vingerklik uw verwarming, waar u ook bent.

Design en gebruiksvriendelijkheid 

De nieuwe, intelligente regeling JunkersControl is niet alleen een streling voor het oog, hij is ook erg makkelijk en intuïtief te bedienen! Men kan de meest gebruikte parameters, zoals temperatuur instelling en programma‘s eenvoudig aanpassen. De uitgebreidere instellingen laten toe de mate van verwarmings- en warmwatercomfort te per so naliseren. De thermostaat wordt in een houder aan de muur vastgemaak en vanop afstand kan u hem bedienen met de bijhorende smartphone applicatie. Automatische updates zorgen er bovendien voor dat de JunkersControl steeds beschikt over de nieuwste functies.

Online weersinformatie raadplegen

De JunkersControl kan weersafhankelijk werken zonder buitenvoeler door online weersinformatie aan te bieden. Bovendien kan u de JunkersControl laten detecteren wanneer u, of uw huisgenoten, het huis verlaten. De thermostaat zal dan vaststellen dat er geen verbinding meer kan gemaakt worden met hun smartphones en in energiebesparingsmodus gaan.

Eenvoudige installatie en ingebruikname

U kan de JunkersControl makkelijk zelf bij u thuis in stalleren. Eens de regeling verbinding heeft gemaakt met de EMS2 of tweedraadsbussysteem en in de houder geklikt wordt, installeert het systeem zichzelf en zoekt het naar een beschikbare internetverbinding. Wanneer u het scherm wil schoonmaken, kan u de tijdelijke ‚reiningsfunctie‘ aanzetten, zodat het touchscreen gedurende 12 seconden geblokkeerd wordt.

Slim energie besparen

De smartphone applicatie helpt u energie besparen onder meer door de afwezigheidsfunctie en door de optie om een tijdsbegrenzing in te stellen voor uw warme douche (afhankelijk van type toestel).De inhoud van dit artikel valt buiten de verantwoordelijkheid van de Habitos.be-redactie

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in