Aanbevolen partners

Logo ILWA keukens
Logo Groupe Atlantic
LPW Pools
Logo Nordex
Dovy Keukens logo
Antargaz

Je huis beveiligen: hoe begin je daaraan?

Auteur: Betafence

 En een veilig huis begint bij een omheining die bij jou en jouw woning past.

We voelen ons graag thuis in ons huis. We hebben het dan niet alleen over comfort en gezelligheid, maar ook over veiligheid. En een veilig huis begint bij een omheining die bij jou en jouw woning past. We helpen je alvast op weg om de perfecte afrastering te kiezen!

Je huis en tuin vormen een unieke plek waar je in alle vrijheid en alle veiligheid moet kunnen vertoeven. Betafence beschermt je thuis, je gezin, alles wat je dierbaar is … met duurzame afrasteringen. Ze bestaan uit stevige, slijtvaste materialen en zijn bestand tegen corrosie, weersinvloeden en de tand des tijds. Geen wonder dat je van Betafence lange garanties krijgt op je afrastering en alles wat daarbij hoort.

Kies de afrastering die best bij je past

Er bestaan heel wat hekken en omheiningen: tuingaas, paneelsystemen, schanskorven, enzovoort. Betafence zorgt ervoor dat je het bos door de bomen blijft zien door al haar afrasteringen op te delen volgens een paar belangrijke categorieën waaronder stevigheid en vormvastheid, design en personalisatie, privacy, installatiegemak en budget. Ook niet onbelangrijk is de functionaliteit.

Waarvoor wil jij je afrastering gebruiken?

Je kan een afrastering installeren om verschillende redenen zoals afbakening van je terrein (decoratief) of ontrading van indringers (privacy). Daarnaast is het belangrijk om in overweging te nemen wie of wat je wil beschermen: je gezin, je huisdier(en), je planten, … De Pantanet Family en Pantanet Essential doen het goed als stevige afbakening, terwijl je de Bekafor Classic en Zenturo Classic eerder kan inzetten als ontrading met een hoog privacygehalte.

Werk je afrastering af met deze accessoires

Welke afrastering je ook kiest: bij Betafence kan je ‘m altijd afwerken met een bijpassende paal, poort of vulsysteem (zoals stenen voor gevulde wanden, houten of pvc latten voor extra privacy …). Op die manier kan jij elke cm2 van je tuin en voortuin makkelijk afrasteren. Geen idee waar en hoe te beginnen? Contacteer een afrasteringsexpert van Betafence of download de productwijzer, waarin stap voor stap staat hoe jij de perfecte afrastering vindt.

Vind de perfecte omheining

Bezoek Betafence tijdens BATIBOUW 2020 aan stand 327 in paleis 8. Ze helpen je graag bij de zoektocht naar de ideale omheining. Doe alvast inspiratie op via hun productwijzer.

Meer info over Betafence

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in