Aanbevolen partners

Zelfbouwmarkt logo
Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

Huur je verwarmingsinstallatie

Het plaatsen of vervangen van een verwarmingsinstallatie vraagt een behoorlijke investering. Voor sommigen is die beginkost te hoog om dragen. Sinds kort is het nu ook in België – naar Nederlands voorbeeld – mogelijk een verwarmingsinstallatie te huren. Serviceorganisatie Inhome Energy Care biedt deze oplossing aan.
In Nederland zit de verhuur van verwarmings- of warmwatertoestellen al langer in de lift. Inhome Energy Care maakt het nu ook in Vlaanderen mogelijk om een verwarmings- of warmwatertoestel te huren (of te kopen). Met een voor heel Vlaanderen dekkend netwerk van gespecialiseerde adviseurs en servicemonteurs staan ze garant voor een zorgeloos wooncomfort.
 

Een oplossing op maat

Inhome Energy Care maakt het mogelijk om een cv-ketel, combiketel, geiser, badgeiser, boiler, warmwaterboiler of ander warmwatertoestel te huren of te kopen. Door een verwarmings- of warmwatertoestel te huren vermijd je hoge aanschafkosten en beschik je altijd over de nieuwste energiezuinige oplossing voor je persoonlijke situatie. Inhome Energy Care zorgt niet enkel voor de installatie maar ook voor het onderhoud en een directe service bij storingen. Inhome Energy klanten genieten maar liefst 10 jaar lang van een full omnium service. Onaangename verrassingen zoals bijkomende kosten voor reparatie of onderhoud zijn dus uitgesloten.

Laag energieverbruik voor een lage huurprijs

Geen enkel toestel in een gemiddelde Belgische woning is ouder dan de verwarmingsketel. Als uw huidige ketel dateert van voor 1995, is het misschien hoog tijd voor vervanging. Met een nieuwe condensatieketel bespaar je op je energieverbruik gemakkelijk tot 35%, en de uitstoot van schadelijke stoffen daalt tot een tiende.

Een drempel bij het vervangen van een oude verwarmingsketel is voor veel gezinnen de hoge aankoopprijs. Inhome Energy Care levert alleen HR Top-label en het is al mogelijk om een condensatieketel te huren vanaf 30 euro per maand. De huurtermijn voor een verwarmings- of warmwatertoestel bedraagt 10 jaar. In de huurprijs zijn het verhelpen van storingen en het vervangen van onderdelen binnen de mantel van het toestel inbegrepen.
 
Inhome Energy Care werkt niet merkgebonden. Je kiest dus zelf het merk of de fabrikant die jouw voorkeur geniet.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in