Aanbevolen partners

SoSimply logo
Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
Easykit logo
Zehnder Group
Viessmann Belgium logo
Antargaz
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

General biedt totaaloplossing voor laag-energiewoningen

Productpresentatie
 
Een General warmtepomp haalt warmte uit de buitenlucht en biedt een hoger rendement dan eender welke gas- of mazoutketel. Zelfs als het buiten -20°C is, ben je van warmtecomfort verzekerd.
General warmtepompen – in de Benelux verdeeld door Thercon - munten uit in energie-efficiëntie, onder meer omdat ze geen elektrische steunverwarming nodig hebben. Ze worden in de EPB-berekening erkend als hernieuwbare energie. Dat betekent dat – voor een gemiddelde goed geïsoleerde woning – een General warmtepomp in combinatie met een laag-temperatuurafgifte zoals vloerverwarming volstaat om de EPB-norm E60 te halen. Later kun je eventueel zonnepanelen toevoegen om je huis bijna of volledig energieneutraal te maken.
 

Convectoren

Zoek je een alternatief voor vloerverwarming, kies dan voor dynamische Convexia convectoren. Ze bieden een hoog warmtecomfort met lagere watertemperaturen. Bijkomend voordeel tegenover vloerverwarming is dat je een minder dikke chape nodig hebt en hierop kunt besparen. Bovendien kunnen Convexia convectoren zowel verwarmen als koelen.
Met de Domuz-zoneregeling kun je de gewenste temperatuur voor iedere kamer apart instellen.
 
Meer info: General Benelux

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in