Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

Flandria Stratos: energie-efficienter verwarmen

Flandria heeft zijn gamma gasconvectoren uitgebreid met het nieuwe model Stratos. De ventilator in deze convector is naar onderen gericht, zodat de warmte nog beter verspreid wordt in de ruimte.


Gasconvector

Het lijkt misschien vreemd om in deze hitteperiode een verwarmingstoestel voor te stellen, maar dat is het allerminst. Zoals de modewereld nu al focust op de herst- en wintercollecties, zo kijkt ook de bouwsector vooruit.
Flandria doet dat met een unieke nieuwigheid bij hun gasconvector Stratos, waarbij de ventilator naar onderen gericht is. Tijdens het verwarmen stijgt warme lucht, zodat er tussen de vloer en het plafond belangrijke temperatuursverschillen kunnen ontstaan. Dankzij zijn naar onderen gerichte ventilator slaagt de Stratos erin om een ruimte op de meest efficiënte en gelijkmatige manier te verwarmen. Zo verhoogt het warmtegevoel in de ruimte, waardoor men de Stratos minder lang moet laten branden.


Zuinig

Voeg daarbij het uiterst hoge rendement van dit toestel (meer dan 91%) en het wordt duidelijk dat dit een van de zuinigste verwarmingstoestellen op de markt is. De mantel van de Stratos wordt niet heet, zodat dit toestel perfect veilig is, zelfs met kinderen in de buurt. Dankzij zijn gestuwde rookafvoer kan de Stratos bovendien geïnstalleerd worden op plaatsen waar men niet kan werken met een klassiek muur- of schouwtoestel.
De Stratos is beschikbaar in verschillende afmetingen en met diverse vermogens (4,7 kW, 6,8 kW of 8,6 kW). Richtprijzen zonder btw bedragen 1 335 euro (Stratos 47), 1 885 euro (Stratos 68) of 2 199 euro (Stratos 86).Info: Flandria Heating

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in