Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

Extra lage radiatoren van Radson

Radiatorenproducent Radson heeft een nieuwe radiator ontworpen die uiterst geschikt is voor moderne architectuur. Met een hoogte van amper twintig centimeter passen de plintradiatoren onder grote ramen. De radiatoren zijn ook verkrijgbaar in een uitvoering met dubbele voorplaat, zodat ze ook voor kamerhoge ramen geplaatst kunnen worden.


Hedendaags

Al jaren voert Radson de minimumhoogte van 300 mm voor bijna al haar horizontale verwarmingselementen. Als antwoord op de groeiende vraag naar nog lagere radiatoren heeft Radson nu ook voor de paneelradiatoren Integra, Ramo en Parada de hoogte 200 mm ontwikkeld.
De plintradiator met een hoogte van 200 mm past perfect in de hedendaagse architectuur. Niet alleen in de private woningbouw, ook in de moderne kantoorinrichting komen ruimtes met grote raampartijen, van vloer tot plafond veelvuldig voor. De uitvoeringen met dubbelzijdige voorplaat bieden hiervoor een perfect verwarmingstoestel. Bijkomende troeven zijn de hoge warmteafgifte en het plaatsbesparende aspect van deze radiator.


Hoge warmteafgifte

Dankzij de metalen radiatorpanelen met een dikte van 1,25 mm en convectielamellen van hoogwaardig staal is deze radiator bestand tegen een werkdruk van 10 bar.
Hierdoor is dit model minder schadegevoelig dan andere oplossingen in deze concurrentiële markt. Bovendien is de prijs/kwaliteitverhouding uiterst voordelig.
Deze plintradiator is beschikbaar in vijf varianten: zonder voorpaneel (type Integra), met een enkel- of dubbelzijdig vlak voorpaneel (type Parada) of met een enkel- of dubbelzijdig geprofileerd voorpaneel (type Ramo). Alle uitvoeringen zijn verkrijgbaar in de types 22, 33 en 44 en dit in lengtematen van 600 mm tot 3 000 mm.


Met of zonder voorpaneel

De uitvoering met voorplaat heeft een mooi strak design en biedt aldus een meerwaarde voor elk interieur. Bovendien zijn de varianten met dubbelzijdige voorplaat (aan beide zijden van de radiator dus) bij uitstek geschikt om voor een raampartij te plaatsen.
Bij alle modellen is standaard het ventiel voor tweepijpsaansluiting geïntegreerd. De buis voor aanvoer van warm water en het Kv-instelbaar thermostatisch kraanlichaam zijn altijd gemonteerd, net als een ontluchter en twee blindstoppen.
De aansluiting gebeurt zijdelings of onderaan. De radiatoren worden bevestigd met wandconsoles of standconsoles. De standconsoles zijn uitsluitend mogelijk bij de dubbelzijdige uitvoeringen.
De plintradiatoren 200 mm zijn standaard verkrijgbaar in RAL 9016. Alle andere RAL-kleuren, alsook metaalkleuren, zijn op aanvraag beschikbaar.


Info: Radson

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in