Aanbevolen partners

SoSimply logo
Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
Easykit logo
Zehnder Group
Viessmann Belgium logo
Antargaz
Bulex_logo
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

E-senso: De juiste temperatuur op het juiste moment!

De nieuwe elektronische thermostaatkop e-senso uit het assortiment SAR van COMAP is een energiebesparende regelaar, ontworpen voor het sturen en programmeren van standaard radiatorkranen per individuele ruimte. Deze nieuwe kop is zeer functioneel en intuïtief. Zo zal ze zeer snel reageren op externe warmte- en koudebronnen (zoals zonlicht en openstaande ramen). Dankzij deze elektronische thermostaatkop kan aldus tot 30% energie bespaard worden! Bovendien kan de temperatuur onmiddellijk handmatig aangepast worden dankzij het stelwieltje.

De e-senso stuurt de kamertemperatuur op basis van een datum- en tijdsinstelling. De kop kan de bijhorende thermostaatkraan toelaten meer of minder warmte door te laten naargelang de vooraf geprogrammeerde temperatuur/tijd combinatie.

Het grote verlichte display garandeert een gebruiksvriendelijke en ergonomische bediening van de kop. Bovendien is de leesbaarheid zeer optimaal dankzij een displayweergave in 2 lijnen.

E-senso

Als toebehoren zijn er nog een draadloze wandthermostaat die een aparte zoneregeling kan handhaven (waarbij een onbeperkt aantal e-senso koppen kunnen bediend worden in een straal van 20 m) en een speciale USB stick waarmee de gebruiker de e-senso snel kan voorprogrammeren.

De e-senso is zeer eenvoudig te installeren en is zeer efficiënt. Ze past op de meest gangbare thermostaatkranen en heeft een neutrale witte kleur waardoor ze perfect past bij alle radiatoren en interieurs.

Meer info: Comap

 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in