Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Logo DRU
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo Bosch
Verwarming

E-senso: De juiste temperatuur op het juiste moment!

De nieuwe elektronische thermostaatkop e-senso uit het assortiment SAR van COMAP is een energiebesparende regelaar, ontworpen voor het sturen en programmeren van standaard radiatorkranen per individuele ruimte. Deze nieuwe kop is zeer functioneel en intuïtief. Zo zal ze zeer snel reageren op externe warmte- en koudebronnen (zoals zonlicht en openstaande ramen). Dankzij deze elektronische thermostaatkop kan aldus tot 30% energie bespaard worden! Bovendien kan de temperatuur onmiddellijk handmatig aangepast worden dankzij het stelwieltje.

De e-senso stuurt de kamertemperatuur op basis van een datum- en tijdsinstelling. De kop kan de bijhorende thermostaatkraan toelaten meer of minder warmte door te laten naargelang de vooraf geprogrammeerde temperatuur/tijd combinatie.

Het grote verlichte display garandeert een gebruiksvriendelijke en ergonomische bediening van de kop. Bovendien is de leesbaarheid zeer optimaal dankzij een displayweergave in 2 lijnen.

E-senso

Als toebehoren zijn er nog een draadloze wandthermostaat die een aparte zoneregeling kan handhaven (waarbij een onbeperkt aantal e-senso koppen kunnen bediend worden in een straal van 20 m) en een speciale USB stick waarmee de gebruiker de e-senso snel kan voorprogrammeren.

De e-senso is zeer eenvoudig te installeren en is zeer efficiënt. Ze past op de meest gangbare thermostaatkranen en heeft een neutrale witte kleur waardoor ze perfect past bij alle radiatoren en interieurs.

Meer info: Comap

 

Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.
Zehnder Timia Verticaal

Zehnder

Zehnder Timia Verticaal
Perfecte symbiose van woonruimte en radiator. De nieuwe Zehnder Timia maakt indruk met zijn puristisch en onopvallend design, dat zich perfect integreert in elke leefruimte en zo het concept van de kamer op elegante wijze ondersteunt.
Zehnder Ribbon

Zehnder

Zehnder Ribbon
Zoals een stalen lint die de badkamerradiator omhult: Zehnder Ribbon overtuigt door modern design met oog voor het praktische. Zijn verspringende balken zijn geïnspireerd op architecturale bouwwerken met verschillende lagen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in