Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

Designradiatoren voor je badkamer

Een slang, een totem, .... radiatoren voor de badkamer heb je in alle soorten en vormen. Habitos.be zocht naar de meest innovatieve radiatoren en laat je graag kennis maken met vijf prachtige exemplaren.

De Totem voor je badkamer

Speelde je vroeger graag cowboy en indiaantje? Of heb je gewoon een voorliefde voor Winnetou of Geronimo dan is de Apolima van Radson misschien wel iets voor jou. Met zijn totem-achtige vormgeving geeft deze radiator elk interieur een extra dimensie. De hoogte van Apolima varieert van 830 tot 1730mm, de lengte van 650 tot 800mm. De radiator beschikt over 2 aangelaste ophangstrippen op de rugzijde voor 2 regelbare muurconsoles.

 

Meer info: Radson

Een extreem platte radiator

De Zehnder Fina scoort hoog op vlak van esthetiek en duurzaamheid. Zij heeft een uitzonderlijk fijn gebouwde voorkant in een minimalistische, tijdloze vormgeving. Het toestel is extreem plat met slechts 20mm diepte. Met de vlakke voorplaat verzekert de Zehnder Fina een zeer hoge thermische straling voor een behaaglijke warmte en hygiënisch comfort. De designradiator reageert snel dankzij het lage watervolume. Deze uiterst performante en energiezuinige designradiator is geschikt voor lage temperatuur verwarmingssystemen.

Meer info: Zehnder

 

Een elegante slang

De Icaro van Egeda is een ventielradiator voor cv-toepassing inclusief aansluiting en thermostaatknop. De radiator lijkt op een kronkelende elegante slang, die perfect je badkamer kan verwarmen. De bouwhoogte verschilt van 1446mm tot 1866mm, de bouwlengte van 400 tot 600mm. Voor de bouwdiepte moet je rekening houden met 58mm. Je kunt de Icaro zowel links als rechts monteren. Naast de standaardkleur wit is de radiator verkrijgbaar in sanitairkleuren en zelfs chroom.

Meer info:
Egeda

Ongezien klasse

Termatec is nieuw op de Belgische markt en zorgt nu al voor een frisse wind in het radiatorlandschap. Met zijn laatste telg, Cyklon, geeft het onmiddellijk zijn visitekaartje af. De Cyklon is vernieuwend, kwalitatief en toch betaalbaar. Daarbovenop is de stalen Cyklon verkrijgbaar in 190 RAL en 60 speciale kleuren. De afmetingen gaan van 1600x410mm tot 1900x580mm. Je kan de radiator zowel horizontaal als verticaal plaatsen.

Meer info: Termatec

Handdoekradiator met stijl

Bij Van Marcke vind je tal van decoratieve handdoekradiatoren terug. Denk maar aan de Teberno en de Toronto. Maar wij verkiezen de Ofena. Deze stalen radiator is vervaardigd uit verschillende horizontale buizen met een diameter van 25mm) en twee verticale buizen met een diameter van 38mm. Voor de afstand tot de muur moet je rekening houden met 90mm. De radiator is verkrijgbaar in het wit.

Meer info: Van Marcke

Auteur: Daan Slingers - april 2012

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in