Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

Design display om verwarmingsketel te regelen

De nieuwe generatie compacte verwarmingsketels van Viessmann is uitgerust met een gebruiksvriendelijke en bekroonde designregeling, de Vitotronic Plus. De grote display is makkelijk te bedienen, op maat van de gsm-generatie.


Regeltechniek

Op het vlak van regeltechniek ontketent Viessmann een revolutie. Het vooruitstrevende design en de functionele innovaties leverden de nieuwe bedieningseenheid– de Vitotronic Plus - op ISH 2009 een Design Plus Award op. De moderne look in een glimmend futuristisch jasje wordt gekoppeld aan een ‘gsm-alike’ bediening, het display voelt meteen vertrouwd aan en de bediening wijst zichzelf uit. Andere opvallende nieuwigheid is dat je via een kabel de console tot op 5 meter van de ketel kan monteren. Bijzonder handig op moeilijk bereikbare plaatsen. Andere troef is de duidelijke opdeling tussen een gebruikers- en serviceniveau.


Groot visueel display

Het display zelf is 70% groter gemaakt en garandeert een mooie grafische voorstelling van de instellingen. De stooklijn bijvoorbeeld, kan zo perfect grafisch weergegeven worden. Viessmann heeft verder gezorgd voor uitstekende leesbaarheid dankzij het zwart-wit verlichte scherm en grote letters, bijzonder handig in de donkere ruimtes in huis waar de ketel dikwijls onderdak vindt.


Menugestuurde bediening

Het verbruik van een verwarmingsketel is rechtevenredig met instellingen die zijn afgestemd op de woning en de persoonlijke behoefte van de gebruiker. De belangrijkste parameters moeten dan ook eenvoudig kunnen ingesteld worden. Zo zijn er bijvoorbeeld vooraf ingestelde werkingstijden of een vakantieregime, een partyregime, enz… Een simpele druk op de Help-toets leidt de gebruiker verder, mocht hij toch nog problemen ondervinden. Alle ingestelde parameters zijn steeds in een oogopslag voorhanden en een speciale ‘kinderbeveiliging’ voorkomt dat iemand gewild of ongewild de instellingen in de war stuurt. Dat heeft bovendien ook voordelen voor de installateur, die een eigen instelniveau ter beschikking heeft.

 

Info: Viessmann

 

Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.
Zehnder Timia Verticaal

Zehnder

Zehnder Timia Verticaal
Perfecte symbiose van woonruimte en radiator. De nieuwe Zehnder Timia maakt indruk met zijn puristisch en onopvallend design, dat zich perfect integreert in elke leefruimte en zo het concept van de kamer op elegante wijze ondersteunt.
Zehnder Ribbon

Zehnder

Zehnder Ribbon
Zoals een stalen lint die de badkamerradiator omhult: Zehnder Ribbon overtuigt door modern design met oog voor het praktische. Zijn verspringende balken zijn geïnspireerd op architecturale bouwwerken met verschillende lagen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in