Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

Daikin maakt de lucht-water warmtepomp nog efficiënter

Daikin heeft zijn lucht-waterwarmtepomp Daikin Altherma verder geperfectioneerd. De nieuwe versie van de Daikin Altherma biedt nieuwe verwarmingscapaciteiten en vanaf 2008 kan het systeem ook aan zonnecollectoren worden gekoppeld.


De lancering van de lucht-water warmtepomp Daikin Altherma in 2006 was een revelatie in de verwarmingsmarkt. Daikin Altherma is een 3-in-1 systeem: naast verwarmen in de winter, zorgt het op de warmere dagen voor verkoeling en voorziet het ook het hele jaar in voldoende warm water voor alle sanitaire voorzieningen in huis.
De goede verkoopscijfers tonen duidelijk aan dat de markt op een energiezuinig en van olieprijzen onafhankelijk systeem zat te wachten. Met het nieuwe systeem werden de wensen ingewilligd: een lagere energiefactuur, topcomfort, geen nood meer aan een schoorsteen, gasaansluiting of stookolietank, met een eigentijds design en makkelijk in gebruik.

Verwarmingscapaciteit
Met de vernieuwde versie van de Daikin Altherma verstevigt Daikin zijn positie in de verwarmingsmarkt nog meer. De nieuwe versie biedt verwarmingscapaciteiten aan gaande van 5.75 tot 16kW. Dit betekent dat er voor grote en kleine warmtebehoeftes een energiezuinige oplossing bestaat en dit bij zowel nieuwbouw als renovatie.

Zonnecollectoren
2008 wordt ook het jaar waarin de lucht-water warmtepomp aan zonnecollectoren kan worden gekoppeld. Met een nog lagere energiefactuur als resultaat aangezien de zon tot 50 % van de benodigde energievoorziening voor warm water gratis ter beschikking stelt en men enkel op minder zonnige dagen op de warmtepomp zelf terug valt.

Voor meer informatie: www.daikinaltherma.be

Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.
Zehnder Timia Verticaal

Zehnder

Zehnder Timia Verticaal
Perfecte symbiose van woonruimte en radiator. De nieuwe Zehnder Timia maakt indruk met zijn puristisch en onopvallend design, dat zich perfect integreert in elke leefruimte en zo het concept van de kamer op elegante wijze ondersteunt.
Zehnder Ribbon

Zehnder

Zehnder Ribbon
Zoals een stalen lint die de badkamerradiator omhult: Zehnder Ribbon overtuigt door modern design met oog voor het praktische. Zijn verspringende balken zijn geïnspireerd op architecturale bouwwerken met verschillende lagen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in