Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

Compacte condensatieketel op olie

Het neusje van de zalm in olie condensatietechniek is de nieuwe Vitoladens 333-F van Viessmann. De vormgeving en de prestaties van deze oliecondensatieketel staan in schril contrast met het beeld van de energieverslindende en luidruchtige klassieke olieketel.

 

Zuinig en efficiënt

De bijzonder stille, compacte, tweetraps blauwe vlambrander van deze condensatieketel past het brandervermogen aan naargelang de warmtebehoefte en is zuinig en efficiënt. Het hoogwaardig roestvast staal voor de verwarmende oppervlakken van de Inox-radiaalwarmtewisselaar heeft zichzelf bewezen als het ideale materiaal met betrekking tot duurzaamheid en zuinigheid. De brander werkt gesloten of open, zodat de oliecondensatieketel op elke gewenste plek kan worden geïnstalleerd.

 

Circulatiepomp

Een laag stroomverbruik wordt gegarandeerd door de uiterst efficiënte circulatiepomp. Deze gelijkstroompomp zorgt voor 70 % minder stroomverbruik en dus een nog energiezuinigere ketel. Met de zwavelarme stookolie als brandstof, de zuivere verbranding van de compacte tweetraps blauwe vlambranders en het zelfreinigend effect van de Inox-radiaalwarmte-wisselaar ten slotte, is het onderhoud van deze toestellen bijzonder eenvoudig.

 

Meer info: www.viessmann.be 

Zehnder Fina Lean Bar

Zehnder

Zehnder Fina Lean Bar
Purisme in zijn mooiste vorm: Met zijn heldere en ingetogen vorm integreert de Zehnder Fina Lean Bar zich perfect in elke moderne badkamer. De handdoekhouder met zijn lineair design vormt een aanvulling op de vormentaal en zorgt er ook voor dat handdoeken heerlijk voorverwarmd worden.
Zehnder Fare Tech

Zehnder

Zehnder Fare Tech
De elektrische radiator Zehnder Fare Tech combineert esthetiek met intelligentie. Hij inspireert door een elegant gebogen vorm en een harmonieus geïntegreerde bedieningsunit. Met zijn verwarmingsprogramma's wordt efficiënt verwarmen zeer eenvoudig.
Zehnder Charleston

Zehnder

Zehnder Charleston
Het origineel onder de kolomradiatoren is een efficiënte allrounder, die overtuigt door vorm, functie en comfort. De elementbouwwijze geeft Zehnder Charleston een tijdloos uitzicht en elegantie. De kolomradiator zorgt voor een behaaglijke stralingswarmte en verandert de woonkamer in een wellness-oase.
Zehnder Zenia

Zehnder

Zehnder Zenia
Zehnder Zenia is een elektrische handdoekenwarmer, handdoekendroger, infraroodverwarming en warmeluchtblazer in één – in de vorm van een geïntegreerd apparaat dat zich dankzij zijn puristisch design perfect laat integreren in de moderne badkamer.
Zehnder Timia Verticaal

Zehnder

Zehnder Timia Verticaal
Perfecte symbiose van woonruimte en radiator. De nieuwe Zehnder Timia maakt indruk met zijn puristisch en onopvallend design, dat zich perfect integreert in elke leefruimte en zo het concept van de kamer op elegante wijze ondersteunt.
Zehnder Ribbon

Zehnder

Zehnder Ribbon
Zoals een stalen lint die de badkamerradiator omhult: Zehnder Ribbon overtuigt door modern design met oog voor het praktische. Zijn verspringende balken zijn geïnspireerd op architecturale bouwwerken met verschillende lagen.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in