Aanbevolen partners

Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

Compacte condensatieketel op olie

Het neusje van de zalm in olie condensatietechniek is de nieuwe Vitoladens 333-F van Viessmann. De vormgeving en de prestaties van deze oliecondensatieketel staan in schril contrast met het beeld van de energieverslindende en luidruchtige klassieke olieketel.

 

Zuinig en efficiënt

De bijzonder stille, compacte, tweetraps blauwe vlambrander van deze condensatieketel past het brandervermogen aan naargelang de warmtebehoefte en is zuinig en efficiënt. Het hoogwaardig roestvast staal voor de verwarmende oppervlakken van de Inox-radiaalwarmtewisselaar heeft zichzelf bewezen als het ideale materiaal met betrekking tot duurzaamheid en zuinigheid. De brander werkt gesloten of open, zodat de oliecondensatieketel op elke gewenste plek kan worden geïnstalleerd.

 

Circulatiepomp

Een laag stroomverbruik wordt gegarandeerd door de uiterst efficiënte circulatiepomp. Deze gelijkstroompomp zorgt voor 70 % minder stroomverbruik en dus een nog energiezuinigere ketel. Met de zwavelarme stookolie als brandstof, de zuivere verbranding van de compacte tweetraps blauwe vlambranders en het zelfreinigend effect van de Inox-radiaalwarmte-wisselaar ten slotte, is het onderhoud van deze toestellen bijzonder eenvoudig.

 

Meer info: www.viessmann.be 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in