Aanbevolen partners

Zelfbouwmarkt logo
Buderus logo
Logo Groupe Atlantic
zehnder logo
Viessmann Belgium logo
Antargaz
bulex
X²O logo
Logo DRU
Logo Bosch
Verwarming

Antargaz biedt compleet gasaanbod

Wist u dat Antargaz een volledige waaier aan gasproducten biedt? Naast de gekende tanks met butaan en propaan kun je bij de gasleverancier ook terecht voor aardgas, en dat zowel in Wallonië als in Vlaanderen.
Antargaz wil in zijn gasaanbod het verschil met de markt maken door een goede service te leveren tegen competitieve prijzen. Met de stap naar aardgas in juni 2013 is Antargaz de enige speler op de markt die een volledige gasoplossing aanbiedt. Naast aardgas levert Antargaz immers ook butaan en propaan.

Antargaz is een toegankelijke leverancier, met aandacht voor een goede prijs-service verhouding. Bij de lancering van aardgas biedt Antargaz particulieren een variabel tarief aan, de goedkoopste oplossing in de huidige marktomstandigheden. Voor professionele klanten hanteert Antargaz een vast en variabel tarief. Ongeacht het tarief, Antargaz is altijd bij de meest voordelige leveranciers van de markt.
Eenvoud en transparantie zijn de twee sleutelwoorden voor de energieleverancier, en daarbovenop wil Antargaz ook beschikbaar zijn voor de consument die advies wil inwinnen over de beste oplossing voor zijn of haar specifieke situatie.
 
Meer info: www.antargaz.be

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in