Aanbevolen partners

Logo ILWA keukens
Logo Groupe Atlantic
LPW Pools
Logo Nordex
Antargaz
Dovy Keukens logo

3 trends die zeker niet mogen ontbreken in jouw keuken

Auteur: Eggo

Goed nieuws: je hoeft je keuken niet helemaal te renoveren om deze trends te verwelkomen.

Wie naar BATIBOUW ging, heeft al heel wat nieuwe keukentrends ontdekt. We zetten 3 trends op een rij die zeker niet mogen ontbreken in jouw keuken. Goed nieuws: je hoeft je keuken niet helemaal te renoveren om deze trends te verwelkomen.

Trend 1: keuken en leefruimte worden één

De keuken is het kloppend hart van je woning. Maar waarom zou je dat hart beperken tot één ruimte? Je kan de stijl van je keuken uitbreiden naar de rest van je woning om meer eenheid en ruimtegevoel te creëren. Tip: kies voor een keukenbouwer die ook meubelen ontwerpt – zoals èggo – zodat zij je optimaal kunnen begeleiden bij de inrichting van heel je interieur!

Trend 2: meer opbergruimte, please!

Ondanks de opruimwoede van opruimcoach Marie Kondo blijven velen van ons kampen met een tekort aan opbergruimte. De oplossing? Slimme opbergsystemen in je keuken én je bijkeuken die mogen gezien worden, omdat ze praktisch en prachtig zijn. Tip: je woning moet zich niet aanpassen aan je meubels, maar je meubels aan je woning. Met de opbergsystemen op maat van èggo is dit perfect mogelijk. Zo geef je iedere ruimte van je woning een persoonlijke toets. Want ieder huis is anders, toch?

Trend 3: een origineel keukeneiland

Wie zegt dat een keukeneiland rechthoekig of L-vormig moet zijn? Ha! Zeker in kleine keukens komt een atypisch en / of multifunctioneel keukeneiland van pas om extra opbergelementen met een gezellige kook- en eetruimte te combineren. Nog een ingenieuze oplossing: een mobiel werkblad waar je in een handomdraai een hoge tafel van maakt. Ideaal om te koken en tegelijkertijd van het gezelschap van je gasten te genieten.

Meer weten?

Ontwerp je keuken met èggo. Ze vertrekken niet vertrekt vanuit standaard keukenmeubelen, maar vanuit jouw persoonlijke keukenplan (dat je zelf kan uittesten met hun online 3D-tool).

Visitez-nous sur Batibous le STAND 401 – PALAIS 7

Meer info over èggo 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in