Aanbevolen partners

Logo ILWA keukens
Logo Groupe Atlantic
LPW Pools
Logo Nordex
Antargaz
Dovy Keukens logo

3 badkamertrends om te verwelkomen in de lente

Goed nieuws: je hoeft je badkamer niet helemaal te renoveren om deze trends te verwelkomen.

Wie naar BATIBOUW ging, ontdekte al heel wat nieuwe badkamertrends. We zetten 3 trends op een rij die zeker niet mogen ontbreken in jouw badkamer. Goed nieuws: je hoeft je badkamer niet helemaal te renoveren om deze trends te verwelkomen.

Trend 1: Wit of zwart framed design

Ben jij ook verzot op de trend van aluminium of smeedijzer voor de ramen en deuren van je woning? Geen wonder: fijne aluminium profielen komen zowel in een industrieel design als in een minimalistisch interieur tot hun recht. Zowel in wit als zwart vormen ze de ideale omlijsting van je badkamerritueel. Ondermeer dankzij Framed douches, wastafels en badkamermeubels van Balmani kan je deze stijltrend nu ook perfect in je badkamer laten terugkomen.

Tip: maak deze trend compleet door accessoires en badlinnen in dezelfde tijdloze, maar krachtige kleuren te kiezen.

Trend 2: Hallo natuur, hallo me-time

De ontwerpen van X²O doen het opvallend goed met natuurlijke materialen zoals hout en steen. In het eerste geval zorgen ze voor meer warmte; in het tweede geval voor nog meer power (beton) of luxe (marmer). Zeker in combinatie met kraanwerk in de kleuren goud, zwart of brons. Mooi meegenomen: wie de natuur in zijn badkamer haalt, kiest automatisch voor meer rust en me-time. Geen overbodige luxe in tijden dat iedereen het drukdrukdruk heeft.

Tip: maak deze trend compleet door accessoires in natuurlijke materialen en organische vormen te kiezen zoals rieten mandjes en atypische spiegels. Ook leuk: een likje groen op je muur, wat (hang)planten en kaarsen … Ohmmm!

Trend 3: Minder ruimte, meer badkamer

Onze woningen worden steeds kleiner, maar ruimtes zoals onze badkamer en onze keuken willen we optimaal benutten. Een kleine badkamer beperkt het comfort? Nee, hoor! Als je met een badkameradviseur van X²O in zee gaat, zal je merken dat er ook in een kleine badkamer heel wat mogelijk is. Waarom kiezen tussen een bad of een douche, als je door een slim design beide kan hebben?

Meer weten?

Bezoek een X²O bij jou in de buurt. De badkameradviseurs van X²O helpen je graag je badkamerdromen te overtreffen.

Kom langs op Batibouw stand 401 – PALEIS 7.

Meer info over X²O

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in