De badkamer

Win een vakman voor vaderdag dankzij Van Marcke

Aanbevolen partners

X²O logo
Terwijl in een vorige generatie voor Vaderdag nog asbakken met klei in elkaar geknutseld werden op lagere scholen, maakt deze generatie er zich van af met een nieuwe schroevendraaier, een gepersonaliseerde koffietas, lekker warme sokken of een sjaal … op 14 juni.
Het lijstje foute cadeaus voor Vaderdag is lang. Een foute das staat daarbij nog altijd met stip op één. Vaders verdienen beter, vindt Van Marcke. Daarom geven ze jou de kans om het ultieme cadeau voor Vaderdag te winnen: een gratis vakman. Dan kan je vader eindelijk die klus die al maanden blijft liggen met een glimlach én hulp afwerken.

Wil jij je vader graag verrassen met een vakman op vaderdag? Plaats een foto van je vader met zijn allerfoutste das op de Facebookpagina van Van Marcke en waag je kans! De vakman gaat naar de origineelste of degene waar we het meest medelijden mee hebben :-)
 
De actie loopt van 26 mei t.e.m. 10 juni 2015. De winnaar van de wedstrijd wordt op Vaderdag zelf bekend gemaakt. Wij wensen je alvast heel veel succes!

Meer info: O!Blog

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in