Verlichting

Wever & Ducré stelt 100 nieuwe producten voor

Achter de producten van Wever & Ducré schuilt een totaalvisie. Bij de creatie en productie wordt altijd gestreefd naar het ideale evenwicht tussen esthetiek, functionele oplossingen op maat, technische perfectie en een gebruiksvriendelijke assemblage.
De nieuwste producten zijn hoogkwalitatief en reflecteren ook meer de trends in de lichtwereld. Minimalistische elementen worden geregeld afgewisseld met meer kleur, meer organische vormen en decoratieve elementen.
De producten van Wever & Ducré worden steevast in vijf categorieën onderverdeeld: Interior, Exterior, Profiles, Kinelight (LED) en Mobi (Concept Lighting).


Christo

Binnen de groep Interior zijn Gloss, Christo, Cilla, Nada, Hang-it en Mini Hang-it de opvallendste nieuwkomers.
De Christo is een boeiend model om er even uit te lichten. Het pendeltoestel is opgevat met gecombineerde lichtbronnen bestaande uit TL5 fluorescentieverlichting en AR111 lampen. Met zijn hedendaagse uitvoering in anozilver vormt Christo een moderne interpretatie van de armatuur met lampenkap. Christo werd strak vorm gegeven, maar biedt ook een zachte toets door de aaibaarheid van de stoffen lampenkap.
De stoffen lampenkappen zijn verkrijgbaar in rood, wit en zwart en creëren extra sfeer. Door de ongewone combinatie past Christo in verschillende interieurstijlen.


Charly

Met de exterior collectie brengt Wever & Ducré sfeervol licht naar buiten in de vorm van geleidende buitenverlichting, gevel- en plafondverlichting, ‘projectors’ en vloerverlichting.
De Charly uit deze exteriorreeks heeft een strakke actuele vormgeving, maar heeft tegelijk een vriendelijk karakter dankzij de ‘aangezichtsassociatie’.
Door de toepassing van twee simultaan gerichte lichtbronnen biedt de lamp een compacte oplossing in situaties waar meer licht nodig is dan gebruikelijk.
Charly kan ingebouwd worden in het plafond, op een wand bevestigd worden of een pad belichten.

Voor meer info: www.wever-ducre.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in