Verlichting

Houten armaturen van Passion 4 Wood, een klasse apart

Met hout kun je verschillende kanten uit. Hout bezit van nature een enorme rijkdom aan kleuren en vormen. Het is ecologisch, volledig recyclebaar en vooral heel mooi. Het gebruiken als verlichtingsarmatuur is dan niets eens zo gek. Passion 4 Wood bewijst dat het kan.
Passion 4 Wood voert houten verlichting in.

Het bedrijf ontwerpt en produceert ook zelf met de handgemaakte, houten armaturen.

Bijzondere vormen

Door met houtfineer te werken, hebben de armaturen van Passion 4 Wood soms erg bijzondere vormen.

Meerwaarde overdag en ‘s nachts

De armaturen van Passion 4 Wood toveren ’s avonds een mooi lichtspel op de muren. De warme tinten van het licht worden geaccentueerd en de ruimte wordt gekleurd. Overdag, als de lampen gedoofd zijn, zijn de armaturen een perfecte aanvulling van het interieur.

Passion 4 Wood heeft intussen een 8-tal eigen ontwerpen. Het levert daarnaast ook maatwerk voor diverse projecten zowel in de privé als horeca, hotels. Vandaag werkt het ook nauw samen met diverse ontwerpers wereldwijd. Het is ook exclusief verdeler van onder meer Touchable, Weplight en Posh Design.

Het Oostends bedrijf beschikt over een ruim en rijk assortiment uit hout vervaardigde lampen, met de daarbij horende aanvullende elementen voor woonruimte, kantoren, …. Het loont dan ook de moeite om dit alles te ontdekken in de showroom/winkel van Passion4 Wood.

Meer info : Passion4Wood

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in