Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Vola combineert esthetiek en wellness

Esthetiek, wellness en individualiteit zijn kenmerkend voor de trend in de moderne badkamer. Binnen deze nieuwe trend staat de badkamer almaar vaker in open verbinding met de slaapkamer.
Het ligbad komt dan op een uitgekiende plek te staan, niet zelden met uitzicht naar buiten. De FS Familie van Vola is precies voor deze omgeving ontworpen.
In 2007 is de Vola FS1 de vrijstaande monoknop badmengkraan met handdouche ontworpen. Nu presenteert Vola de nieuwe FS2 de vrijstaande monoknop wastafelmengkraan en de FS3, de vrijstaande douchethermostaatkraan als een verdere ontwikkeling van de zogenaamde FS Familie - de nieuwe interpretatie van de beproefde stijl en concept van Vola, speciaal ontworpen voor de moderne badkamer.

Vrijstaande wastafelmengkraan
De Vola FS2 is een vrijstaande monoknop wastafelmengkraan. De lange, slanke uitloop valt op door zijn elegante vorm, zonder het interieurontwerp te domineren. De ergonomische bediening met behulp van de kenmerkende hendel laat er geen twijfel over bestaan dat het hier om een Vola ontwerp gaat.

De verticale lijnen en de slanke vormen dragen bij aan de schoonheid van het ontwerp van deze vrijstaande mengkraan die daardoor te combineren valt met elk type vrijstaande wastafel.

Natuurgetrouwe regenbui
Het nieuwe vrijstaande douchethermostaatkraan systeem FS3 is de belichaming van het Vola karakter in de meest pure vorm: bondig, elegant en handmatig vormgegeven. Dit ontwerp onderscheidt zich door zijn moderne en geometrische vorm. De FS3 bootst een echte regenbui natuurgetrouw na, met dat verschil dat dit regengordijn valt te temperen en qua temperatuur is te regelen.

Net als de FS1 zijn deze nieuw producten ontworpen door AArhus Arkitekterne A/S. Alle armaturen zijn leverbaar in chroom, mat chroom en geborsteld roestvrij staal.
Met de nieuwe FS Familie collectie slaat Vola een nieuwe weg in die feilloos aansluit op de wereld van wellness.

Meer info: www.vola.com

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in