Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Vleugje glitter voor het toilet

Soms zijn het de kleine dingen die het ‘m doen. Zinvolle dingen die er geweldig uitzien en waarvan je je afvraagt waarom niemand er ooit eerder aan gedacht heeft. Grohe Nova Light is zo’n voorbeeld. De Nova Light bedieningsplaat voor het toilet combineert een aangenaam design met een lichtgevende rand rond de toetsen. Handig voor ’s nachts en mooi om naar te kijken.

 

Elektronica

In de badkamer wordt steeds meer elektronica geïntegreerd, bijvoorbeeld in digitale kranen en scheerspiegels met ingebouwde tv-schermen. Deze trend uit zich echter ook op een ander niveau. De led-verlichte gekleurde rand van Grohe Nova Light geeft een innoverende toets aan een product – de spoelknop van het toilet - dat doorgaans onopvallend is.

 

Persoonlijk

De Nova Light spoelknop maakt het mogelijk om de bedieningsplaat te personaliseren door de kleur van de lichtgevende rand aan te passen. De leds, die zo’n 200 verschillende kleurnuances kunnen produceren, kunnen ingesteld worden op jouw favoriete kleur of op een kleur die perfect past bij de inrichting van de badkamer. De elektronica kan ook veranderende kleurpatronen produceren – een topper voor mensen die houden van buitengewone designoplossingen.

 

Oriëntatie

De werking van de netgevoede leds kan gestuurd worden met een tijdschakelaar. Typische tijdstippen waarop ze aan staan, zouden de vroege ochtend en de avonduren kunnen zijn, wanneer de mensen de meeste tijd in hun badkamer doorbrengen, of de nachtelijke uren, wanneer de leds een handige oriëntatiehulp vormen. De kleur- en tijdinstellingen kunnen probleemloos gewijzigd worden - de bedieningsplaat gaat open als een klep en biedt zo toegang tot de bedieningseenheid.

 

Installatie

Dankzij EasyConnect is de bedieningsplaat bijzonder eenvoudig te installeren, zowel in horizontale als in verticale richting. De StarLight® bedieningsplaten combineren een glanzend uiterlijk met superieure slijtvastheid.
Door de onopvallende en puristische stijl past Nova Light perfect bij alle minimalistische designkranen van Grohe. Deze innovatieve bedieningsplaat voegt een stijlvol element toe aan een esthetisch ingerichte badkamer. 

 

Meer info: Grohe

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in