Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Verwennerij en gebruiksgemak

Grohe blijft vernieuwen. Het bedrijf pakt dezer dagen uit met heel wat nieuwigheden. Wij pikten er twee uit: het Rainshower douchesysteem met Sena zijdouches en de universele toiletkraan met bediening aan de mousseur.

Rainshowerdouchen geraken de laatste jaren steeds meer ingeburgerd. Bij grohe zijn ze echter niet blijven stilzitten en bedachten een systeem zodat je niet alleen van boven, maar ook van opzij kan genieten van waterstralen: het Rainshower douchesysteem met Sena zijdouches. De zijdouches met geïntegreerde Grohe DreamSpray technologie zijn apart instelbaar bovenop de thermostatische kraan. De Aquadimmer zorgt dan weer voor een vlotte schakeling van hoofd- naar handdouche.

Ook aan het kleinste kamertje hebben ze bij Grohe gedacht. De Grohe Universal is een nieuwe lijn gestroomlijnde slanke waterbesparende kranen met een minimalistische vormgeving. Ze beschikken over een boogvormige C-uitloop, die een speels effect creëren. Met een klein hendeltje aan de mousseur (kleur zelf te bepalen) kan je ze bedienen. De kranen, die zo al een minimum plaats nodig hebben, zijn zo nog compacter. Twee van de vier kranen van de Universal lijn komen trouwens recht uit de muur en vormen zo een echte eyecatcher.

Meer info: Grohe 

Grohe - Paleis 7 - Stand 211

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in