Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Verhoogde samenhorigheid in het bad

Met het Plaza Duo duobad introduceert Kaldewei, een innovatief nieuw product voor gedeeld badplezier. Dankzij zijn ongebruikelijke vorm en extra brede rugleun kunnen twee mensen genieten van een compleet nieuw gevoel van samenhorigheid terwijl ze zij aan zij een bad nemen.


De Plaza Duo - het geesteskind van het ontwerpbureau Phoenix Design uit Stuttgart/Tokyo - heeft alles wat nodig is om een volmaakt gedeelde badervaring mogelijk te maken – hetzij in je eigenste badkameroase, hetzij in een wellnesscentrum van een hotel.
Genot stap voor stap: De mogelijkheid om zij aan zij te kunnen baden wordt door veel koppels omschreven als de ideale vorm van gedeeld badplezier. Dit werd duidelijk uit het psychologisch diepteonderzoek uitgevoerd door het befaamde onderzoeksbureau Rheingold Institute uit Keulen, uitgevoerd in 2006 in opdracht van Kaldewei. De studie maakte ook duidelijk dat het baden met twee vooral als belangrijk werd ervaren in het instandhouden van een relatie. Het zijn niet de erotische aspecten die als belangrijk worden ervaren, maar meer het gevoel van vernieuwde intimiteit en harmonie.

Waterval
Het nieuwe Plaza Duo douobad met de nieuwe Kaldewei ‘waterval’ watertoevoer, die de onderneming voor de eerste keer presenteert, is eveneens uitgedacht op basis van deze onderzoeksresultaten en is zo het eerste Kaldewei duobad dat speciaal ontworpen werd om compleet tegemoet te komen aan aanhangers van gedeeld badplezier.

Amorfe rondingen
Designhoogtepunt voor gedeeld badplezier: Het genuanceerd en in het oog springend design van de Plaza Duo, die deel uitmaakt van het Avantgarde productsegment, is gebaseerd op het fascinerende concept van het zij-aan-zij baden, dat op een succesvolle manier geïnterpreteerd werd door Phoenix Design. Het resultaat is duidelijk in de speciale vormgeving van het duobad, dat zich echt aanpast aan de bewegingen van de baders en hen toelaat een ruime waaier van posities in te nemen. Uitgaande van de menselijke anatomie werd het interieur van het Plaza Duo bad amorf afgerond. De zachte binnenlijnen van het bad - dat conisch uitvloeit naar het voeteinde - staat in schril, maar visueel aantrekkelijk contrast met de strakke buitenlijnen van het bad.
Met een lengte van 180 cm, en een breedte van 120 cm ter hoogte van de schouders, en 80 cm ter hoogte van de voeten, alsook een diepte van 43 cm, garandeert het Plaza Duo bad uitmuntend badcomfort.
De nieuwe ‘waterval’ watertoevoer, die harmonieus ingewerkt is in de zijkant van het bad, verhoogt dit genot nog meer omdat er geen kraan in de weg komt van het gedeeld badplezier.
De Plaza Duo is verkrijgbaar in linkse en rechtse uitvoering en kan hierdoor makkelijk geïntegreerd worden in elke badkamer.

Welnesscentrum
Gedeeld badplezier in een wellnesscentrum van een hotel: Baden met twee is niet enkel een speciale
ervaring voor thuis. Het design en de flexibele installatiemogelijkheden van de Plaza Duo maken het het meest geschikt bad voor wellnesscentra van exclusieve hotels die hun gasten een uniek wellnessprogramma wensen aan te bieden, hetzij als blikvanger in de badkamers van suites en hotelkamers, hetzij als luxueuze duobehandelingen in weelderige kuuroordcentra.

Meer info: Egeda.be 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in