Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Van Marcke verandert producten en uitstraling

Sanitairspecialist Van Marcke kondigde op Batibouw een grote verandering binnen de organisatie aan. De naam en uitstraling, de concepten en de producten veranderen in de loop van het jaar. Met die wijzigingen wil Van Marcke een nieuwe dynamiek teweeg brengen.


De financiële en economische crisis is een maatschappelijke crisis. Volgens CEO Caroline Van Marcke zet zo’n crisis aan om dingen in vraag te stellen en nieuwe keuze te maken. Van Marcke doet dit voor de eigen organisatie en lanceert een volledige nieuwe toekomstvisie en dit onder het motto We care for the quality of life.

“De levenskwaliteit van de gebruikers van onze producten en diensten wordt verzekerd en uitgebreid met behoud van hun comfort en met respect voor een duurzaam leefmilieu. We laten ons hierbij leiden door de behoeften van de gebruikers (user-led) en bieden kwaliteitsproducten aan voor elk budget,” aldus Caroline Van Marcke.
Van Marcke blijft investeren in kwaliteit, service en comfort maar evenzo in de prijs en de prijsperceptie. Van Marcke biedt producten aan met een aantrekkelijke prijs zodat ook klanten met een kleiner budget de badkamer van hun dromen vinden. Bij Van Marcke Inspirations worden dromen een betaalbare werkelijkheid.


Van Marcke gaat voor vereenvoudiging

Voortaan vallen de verschillende merknamen met elk hun eigen identiteit onder één merknaam, Van Marcke, met Van Marcke Inspirations voor de toonzalen en Van Marcke Technics voor de VAM’s.
Alle winkels krijgen een opfrissingsbeurt met telkens een identieke winkelsigning. Het logo met zeepaardje zal voortaan extra in beeld gebracht worden. Bovendien zal de gevel duidelijk het productaanbod van het winkelconcept weergeven.


Eén merk één doelstelling

Van Marcke wil zijn belofte waarmaken, namelijk “Warmte en water voor iedereen.” Voor elk budget, zowel voor de particulier als voor de professioneel biedt Van Marcke producten, inspiratie, advies en diensten aan. Geleidelijk aan zullen alle 21 Van Marcke Inspirations en 84 Van Marcke Technics in België aangepast worden.
De Van Marcke Technics worden dé snelle servicewinkels voor sanitair, verwarming en installatiemateriaal waarin het vakmanschap centraal staat.
De Van Marcke Inspirations worden winkels met een inspirerend aanbod en service voor elk budget zowel voor de badkamer, keuken als verwarming. De belangrijkste aanpassing is de keuze voor een One Stop Shop aanpak. Naast de begeleiding bij de keuze van badkamer, wellness, keuken en verwarmingsproducten bieden de Van Marcke Inspirations hulp bij de inplanting, decoratie en installatie van deze producten. Maatwerk en advies bij het totaalaanbod behoren vanaf nu ook tot de mogelijkheden dankzij de Van Marcke-partners.


Producten: A-merken en private labels

Van Marcke versterkt zijn partnership met de grote A-merken en ondersteunt zijn merkkwaliteit verder. Van Marcke heeft al meer dan 15 jaar een assortiment eigen producten die verkocht werden onder verschillende sub-merken of andere merken. Het gamma was samengesteld zonder enige vorm van coherentie en consistentie. Daarom werd resoluut gekozen om al deze Private label-producten te verzamelen onder de merknaam Van Marcke. Het merk Van Marcke staat voor duurzaamheid en kwaliteit. Unieke producten die daarop inspelen zullen onder dit eigen kwaliteitsmerk op de markt gezet worden. Dit resulteert in een keuze aan producten in verschillende prijsniveaus.
Het Private Label assortiment van Van Marcke verenigt kwalitatieve producten en oplossingen aangepast aan het budget van iedereen. Er wordt een onderscheid gemaakt in dit gamma tussen enerzijds de verschillende prijsklassen en anderzijds tussen het aanbod voor de Van Marcke winkels (professioneel en particulier) en het aanbod voor de DIY (doe-het-zelvers).


Meer info: Van Marcke
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in