Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Van Marcke houdt infosessies over energievriendelijk wonen

Van Marcke opent dit weekend in Zaventem Big Blue, een gloednieuw ervarings- en expertisecentrum rond energievriendelijke oplossingen voor warmte en water. Zaterdag 14 en zondag 15 november worden er bovendien gratis infosessies rond deze thema’s gehouden voor alle particulieren, met op zaterdag ook een productbeurs.


Energievriendelijk wonen

Belgen zijn klaar om te investeren in energievriendelijk wonen. Dat hoeft niet altijd pakken geld te kosten: met een aantal slimme investeringen bespaar je zonder verpinken energie én geld.

Welke zijn deze slimme investeringen? Wat is haalbaar binnen mijn budget? Welke eisen stelt de overheid? Waarvoor, waar en hoe krijg je subsidie? Hoe kan je milieu- en budgetvriendelijk ventileren, verwarmen en koelen? Hoe haal je het onderste uit de kan van je afval- en regenwater? Op al deze vragen zullen professionals een antwoord bieden tijdens de infosessies van Van Marcke in Zaventem.


Infosessies

Er zijn een 20-tal infosessies onderverdeeld in drie soorten thema’s:

  1. algemene infosessies over wetgeving en subsidies
  2. meer thematische sessies die ingaan op de mogelijke oplossingen om warmte en water te besparen
  3. meer productgeoriënteerde infosessies die ingaan op de haalbaarheid van specifieke technieken bij je thuis.

Wie de producten daarenboven wil zien en voelen, kan op zaterdag 14 november terecht op de productbeurs. Meer dan 70 producenten komen persoonlijk hun meest innovatieve, duurzame productoplossingen voorstellen.


Big Blue

De sessies vinden plaats in het splinternieuwe Big Blue informatie- en verkoopcentrum rond energievriendelijke oplossingen voor warmte en water. Dit unieke ervarings- en expertisecentrum van Van Marcke staat open voor particulieren en professionelen. Je komt er om te leren, kiezen, kopen en voor de installatie van toestellen.

Op deze locatie brengt Van Marcke alle kennis en spelers samen rond energievriendelijke oplossingen: een unieke plek in België én Europa.

Leuk om weten: het gebouw zelf is een staaltje van energiebewust bouwen. Verwarmen, koelen en ventileren gebeurt er met een minimum aan energie. En daar waar mogelijk wordt regenwater gebruikt.


Praktisch

Big Blue bevindt zich aan de Leuvensesteenweg 390 in Zaventem. Inschrijven en meer informatie vinden over de infosessies vind je via de website Van Marcke - Event Big Blue.

 

Info: Van Marcke
 

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in