Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Van Marcke biedt klanten professionele begeleiding van idee tot installatie

Van Marcke cares for Quality of life! Onder dat motto wil sanitairspecialist Van Marcke er naar streven om de levenskwaliteit van de gebruikers van de Van Marcke-producten te verbeteren. Hoe? Door de klanten te helpen bij hun individuele keuzes. Van Marcke begeleidt zijn klanten met deskundig advies en professionele ondersteuning op persoonlijk niveau.


Die persoonlijke aanpak wil Van Marcke op 3 niveaus toepassen:

  • Inspiratie: “We willen de klanten inspireren. Niet alleen door ze te vertellen wat er allemaal mogelijk is, maar ook door ze dit te laten beleven. Bijvoorbeeld op het web, via onze magazines, in onze Inspiration Stores of in Big Blue. We zullen ook BB points creëren in onze toonzalen om onze “blauwe” olievlek uit te breiden,” stelt Caroline Van Marcke.
     
  • Technologie & duurzaamheid: “Door ons te blijven ontwikkelen, dragen we bovendien altijd de beste oplossingen aan. Dat doen we op basis van de nieuwste inzichten en technologieën, waarbij we rekening houden met de kwaliteit van ons leefmilieu. Daarmee komen we tegemoet aan de behoefte van mensen aan meer duurzaamheid en de bescherming van ons klimaat. Recentelijk hebben we ook de gedachtengang van Think Big Blue opgestart in ons bedrijf! Want elke medewerker kan iets doen aan het klimaatprobleem, door milieuvriendelijke producten bij de klanten te promoten, maar door in de eerste plaats zelf Big Blue -minded te zijn!”
     
  • Versimpeling: Het leven is al ingewikkeld genoeg in de hectische wereld. Daarom maken wij het onze klanten zo gemakkelijk mogelijk door de keuze en het gebruik van onze producten en diensten te vereenvoudigen en meer oplossingsgericht te werken. Zo kunnen we mensen moeite én tijd besparen! Dit doen we door te werken met Van Marcke partners. Maar ook door onze organisatie te versimpelen, ons in vraag stellen, hoe kunnen we ons diensten 'we care' verbeteren, om weer dichter bij de klant te staan?”


Totaalaanpak

Heel concreet betekent dit dat de klanten in de Van Marcke Inspiration Stores terecht kunnen voor concrete adviezen. De interieurspecialisten helpen de klant zijn idee voor keuken, badkamer of wellnessruimte naar een concrete situatie te vertalen. Dit gaat verder dan de loutere keuze van producten in de showroom, waar nodig worden plannen, 3D-simulaties gemaakt en worden klanten doorverwezen naar Van Marcke specialisten of specialisten van partners om de werken op een kwalitatief hoogstaand niveau uit te laten voeren.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in