De badkamer

Van Marcke Bathroom Designer: experimenteer eindeloos met je badkamer

Aanbevolen partners

X²O logo
Altijd al jaloers geweest op die prachtige badkamer van je vrienden? Maak je geen zorgen. De vernieuwde Van Marcke Bathroom Designer maakt van iedereen een volleerd binnenhuisarchitect. In vier eenvoudige stappen bouw je zelf de badkamer van je dromen.

Oneindig veel mogelijkheden

Waar te beginnen? Heel eenvoudig. Met de afmetingen van je badkamer. Daarna kan je de volledige inkleding helemaal zelf bepalen. Kies een bad, een wastafel, een kast, een toilet, ... volledig naar je eigen smaak. En plaats de stukken waar je maar wil.

Je kunt eindeloos variëren en herpositioneren. Tot je helemaal tevreden bent over het eindresultaat. Vergelijk het met spelen met legoblokken. Maar dan nog leuker!

Bijzonder realistisch

De Van Marcke Bathroom Designer werd speciaal ontworpen om je een zo realistisch mogelijk beeld van je toekomstige badkamer voor te spiegelen. En daarbij werd aandacht besteed aan het allerkleinste detail. Naast honderden meubels kan je ook een vloer en muren voor je badkamer kiezen. En met een 3D overzicht kan je je badkamer vanuit elke hoek bekijken. Zo zie je geen enkel detail over het hoofd.

Klaar. En nu?

Tevreden over het eindresultaat? Stuur je ontwerp door naar een Van Marcke interieuradviseur. Hij of zij beantwoordt al je vragen: Is het ontwerp haalbaar? Wat is de kostprijs? Zijn er extra's mogelijk? Als je dat graag wil brengen we je ook in contact met een installateur. Je hoort het wel. We kunnen het nog uren over de vernieuwde Van Marcke Bathroom Designer hebben.

Maar probeer het vooral gewoon zelf uit!

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in