Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Ultravlakke douchebak voor onbegrensd doucheplezier

De hedendaagse badkamer is ruim en open. Gesloten douche- en badkameroplossingen worden vervangen door open systemen, die de ruimtelijke werking van de kamer optisch onderstrepen. Douches gelijk met de vloer zijn zeer geliefd en worden niet enkel meer als speciale oplossing gevraagd. Kaldewei heeft dit begrepen en stelt Conoflat voor, een ultravlakke douchebak voor inbouw op vloerniveau.


Puristisch design

De nieuwe ultravlakke douchebak Conoflat draagt met zijn elegante verschijning en zijn puristisch design, zonder zichtbare binnencontouren, bij tot een harmonieus eigentijds badkamergeheel. De Conoflat is extreem vlak en is probleemloos bodem- en obstakelvrij in te passen in het hedendaagse badkamerlandschap. De centraal geplaatste afloop met rechthoekige geëmailleerde afdekking in dezelfde kleur als de douchebak verleent de Conoflat zijn eigen, karakteristieke uitstraling. Hij past zich probleemloos in het totaalbeeld en biedt dankzij zijn hoge stabiliteit een onvergelijkbaar instapcomfort.


Gepersonaliseerde look

Met 17 verschillende afmetingen past de douche uit het Avantgarde segment in gelijk welke badkamer en zetelt hij er als een echt kunstobject. Naast klassiek wit en edel zwart is de Conoflat ook verkrijgbaar in hedendaagse kleuren, op de tint van de betegeling afgestemd: de zogenaamde ‘Coordinated Colours’. Wie een nog grotere mate van individualiteit wenst kan de douchebak laten versieren met naar keuze een leliedecor of een exclusief gouden versiering, dat optioneel ook geheel persoonlijk kan aangemaakt worden.


Antislip emaillaag

De nieuwe Conoflat verenigt een actuele esthetiek, ergonomie en zekerheid in een zeer hoogwaardig eindproduct. Dankzij de inbouw op vloerniveau is hij makkelijk toegankelijk en worden vallen door strompelen vermeden. Een speciale, op het design van de Conoflat afgestemde antislip emaillaag biedt naar wens bijkomend een hoogste graad aan zekerheid en comfort. Optioneel is de Conoflat met Pareleffect verkrijgbaar, een onderhoudsvriendelijke oppervlakveredeling. Hierdoor parelen waterdruppels eenvoudig van de douchebak af, terwijl ze alle vuil- en kalkdeeltjes met zich meenemen.

 

Meer info: Kaldewei

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in