Verlichting

TopX design verlichting: de foto’s van onze favorieten

Bijna niets is zo gezellig als sfeerverlichting. Onze redactie ging daarom op zoek naar de mooiste design armaturen. Onze selectie in de schijnwerpers.

Licht in al zijn eenvoud

Dé trend van het moment is om de elektrische kabels van de armaturen niet langer meer te verbergen. Nu mogen ze weer deel uitmaken van het geheel. De kabels zorgen immers voor een extra schaduwspel in het interieur. Dat bewijst dit exemplaar uit de NUD collectie.

Meer info: NUD Collection

Hemelse natuur

Flos nam de Skygarden onder handen. De zwarte buitenkant van deze lamp is sober. Haar echte schoonheid zit van binnen. Op het witte gips vinden we motieven van weelderige bloemen terug. Ze doen de lamp stralen.

Meer info: Flos

En waarom niet hout?

Armaturen in fineerhout zijn niet gebruikelijk, toch mogen sommige exemplaren zeker gezien worden. Bekijk maar eens deze creatie van Passion 4 Wood. Met deze handgemaakte houten armatuur uit de Cotton collectie zorgt de Belgische fabrikant voor sfeer en gezelligheid in jouw interieur.

Meer info: Passion 4 Wood

Haal een Tim-Van-Steenbergen in huis

Mode en verlichting vormen een perfecte combinatie. Dat bewijzen modeontwerper Tim Van Steenbergen en lichtfabrikant Delta Light. Samen brachten zij de Metronome op de markt.

Meer info: Delta Light

Vive la France

Afsluiten doen we met een verlichtingsarmatuur voor buiten. Deze komt uit de collectie Charles van Axis 71. Het design van deze lamp brengt je in één klap terug naar het Parijs van de 19de eeuw.

Meer infoAxis 71

Auteur: Vinciane Pinte - januari 2013

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in