Verlichting

Haute couture in lighting, objects & furniture bij Axis71

Met passie en vakmanschap ontwikkelt het designteam van Axis71 vernieuwende producten als ware couturiers in verlichting. Een mooi evenwicht tussen materialen en vormgeving. De details maken het geheel passend in elk interieur.
Axis71 realiseerde projecten over de hele wereld. Charme hotels, restaurants en tal van publieke ruimtes, waaronder het Fitch & Sui restaurant in Amsterdam, hotel-restaurant Chalet des Grottes in de Maasvallei( Hastière) en het Martin’s Patershof hotel in Mechelen, werden met hun sfeervolle verlichting aangekleed.

Bij Axis71 wordt spaarzaam omgesprongen met het milieu door de keuze voor halogeenlampen, de integratie van led's en spaarlampen en tevens het gebruik van gerecycleerde of recycleerbare materialen voor de verpakking.

De Memory-familie

De Memory-familie is veruit de meest gekende Axis71 collectie, een echt succesverhaal. Voor de Charle's collectie haalde designer Stéphane Lebrun zijn inspiratie dan weer in het Parijs van de 19de eeuw. De straatlantaarn van toen in een hedendaags kleedje, zowel voor binnen- als buiten gebruik.

Meer info: Axis71

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in