Aanbevolen partners

van eyk logo
Velux logo
Raamaankleding

Tende XXSecret: strak rolgordijn met leds tegen inkijk

Moderne, strakke woningen hebben vaak grote ramen. De raamaankleding met de gepaste raamdecoratie – zoals rolgordijnen - is iets waarin het Belgische Tende gespecialiseerd is. Zo ontwikkelde Tende de XXSecret: een rolgordijn dat licht levert zonder zicht.

Moderne, strakke woningen hebben vaak grote ramen. De raamaankleding met gepaste raamdecoratie - zoals rolgordijnen - is iets waarin het Belgische Tende gespecialiseerd is. Zo ontwikkelde Tende naast de bestaande XXL rolgordijnen nu ook de XXSecret: een rolgordijn dat licht levert zonder zicht.

De ledverlichting, die het doek belicht, maakt het blikdicht van buitenaf en zorgt ervoor dat de bewoners en hun interieur niet zomaar in de kijker lopen. Tegelijk geeft het doek een mooi licht af.

Zowel het Tende XXL rolgordijn en als de XXSecret worden in eigen atelier in België geproduceerd. De Tende XXSecret kan zowel via een domoticasysteem als via afstandsbediening bediend worden met afzonderlijke besturing voor het rolgordijn als de leds. Het Tende XXL rolgordijn kan indien gewenst ook met kettingbediening voorzien worden.

In de 14 tende-winkels kun je overigens niet alleen terecht voor raamdecoratie maar ook voor de totaalinrichting van je interieur.

Technische specificaties XXSecret

  • Maximum breedte: 3m30 
  • Maximum hoogte: 2m80
  • Stroomvoorziening noodzakelijk van 220V

Meer infoTende

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in