Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Strak design in de badkamer

Strakke designs blijven in, de klassieke ronde vormen verliezen nog terrein in de badkamer. Tot die conclusies kwam meubelfabrikant Detremmerie in een marktstudie rond badkamermeubels. Hun nieuwe hoofdcollecties Art Collection en Personalised Design spelen helemaal op deze trend in.


Wastafel in zwart keramiek

De Art Collection bestaat uit drie series badkamermeubels met hoogglansgelakte MDF kasten in een tijdloze stijl. Als benaming werd eenvoudigweg gekozen voor Four, Five en Seven.
De Four Collectie heeft een strakke wastafel in wit of zwart keramiek. De badmeubelen van deze collectie zijn hoogglans gelakt, gepolierd en daarenboven in verstek afgewerkt. Deze reeks straalt klasse en tijdloosheid uit door zijn (greeploze) eenvoud. Heel typisch is de wastafel met asymmetrische waskom die ook in het zwart leverbaar is.


Slangen in de badkamer

Voor designadepten met een extravagante smaak is er de Five Collection: keramische opbouwwastafels in slangenprint. De meubels zijn greeploos, hoogglans gelakt en in verstek afgewerkt met ofwel een opbouwwaskom in slangenprint - boa, white of black snake - ofwel met een wit blad in kunstmarmer met ingewerkte witte wastafel(s).
In de opbouwwastafels in slangenprint is een ‘waterlijn ‘voorzien , een streepje waardoor het water wordt afgevoerd. Praktisch en heel mooi om te zien. Het decadente van de boa slangenprint wordt heel subtiel door de waskom weergegeven en kan perfect in combinatie met een wit of zwart hoogglans gelakt meubel worden gebruikt.


Trapeziumvormige wastafel

Het strakke, rechtlijnige domineert nog steeds de actuele woonwereld. Detremmerie geeft een nieuw elan aan dit concept met hun trapeziumvormige wastafel uit de Seven Collection. Een keramisch blad in trapeziumvorm – 33 cm diep aan de ene kant , 50 cm diep aan de andere kant – biedt toch iets meer ruimte voor een eventuele smallere doorgang.


840 opties

Detremmerie wil niet alleen door zijn vormgeving, maar ook door zijn mogelijkheden trendsettend zijn. Met de collectie Personalised Design lanceren ze de Pascha reeks met zijn 840 mogelijkheden. Er is de uitgebreide keuze tussen 7 afmetingen, 15 kleuren corpus en deuren en acht diverse opstellingen, zodat het meubel helemaal op uw persoonlijke wensen afgestemd kan worden.
Detremmerie stelt deze meubelen ook voor op de beurs Interieur 08, aan stand nummer 314.

Bron: Detremmerie
 

 

Lees meer over de badkamer:

- Design in de badkamer
- Dossier Badkamer, met alles over de badkamer

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in