De badkamer

Spiegels om je badkamer op te fleuren

Een badkamerspiegel is onmisbaar in elke badkamer. Het juiste exemplaar doet je ruimte groter lijken. Spiegels komen in alle vormen, maten en afwerkingen. Bij X²O Badkamers vind je vast een stijlvol exemplaar dat helemaal bij je past. Onze badkamerexperten geven je graag wat tips mee over hoe je nu precies de beste spiegel kiest.

De trend van het moment

Ronde vormen zijn helemaal in en de spiegels doen uiteraard mee. De golvende lijnen van ovalen en ronde spiegels zijn erg geliefd en brengen een vleugje persoonlijkheid naar je badkamer of naar je toiletruimte Een tikkeltje retro misschien, maar absoluut een tijdloze keuze.

Een van de favoriete spiegels van onze adviseurs (en van onze klanten) is de Balmani Giro spiegel. Deze Balmani reeks heeft het allemaal: verkrijgbaar in verschillende afmetingen, vormen en zowel geschikt voor de badkamer als het toilet. Je kan jouw spiegel personaliseren hoe je maar wil.

Tip: nog niet helemaal overtuigd van een ronde spiegel? Kies dan voor een exemplaar met afgeronde hoeken.

Extra comfortabel

Een spiegel met geïntegreerde verlichting is erg handig in je badkamer. Het warme witte licht zorgt tegelijk voor gezelligheid en duidelijkheid. Perfect om je make-up te herbekijken of om te checken dat je haar in de juiste plooi ligt! Naast verlichting is een groot deel van onze spiegels ook uitgerust met verwarming. Zo vermijd je condens en kan je altijd meteen na het douchen jezelf in de ogen kijken.

Heb je nood aan extra opbergruimte? Kies dan voor een spiegelkast en combineer het beste van twee werelden. Bijkomend voordeel hierbij is dat je de deuren kan draaien om je kapsel ook langs achteren te bewonderen.

Onderhoud zonder zorgen?

Met een zachte doek en een flesje algemene badkamerreiniger kom je al een heel eind voor een propere spiegel. Glas is van nature erg sterk en duurzaam. Je spiegel dagelijks even schoonwrijven doe je dus gewoon met een doek. Vermijd in alle gevallen bijtende producten.

De spiegel van jouw volgende badkamer vind je bij X²O. Kom langs in één van onze showrooms of shop online. Wij staan voor je klaar met gespecialiseerd advies.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in