Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Spiegelend doucheglas voor discrete luxe

Je zag hem misschien zelf al op Batibouw. En ook in Huizenjacht op VT4 passeerde deze douchewand de revue: de Flatconcept Mirror. Douchewand en spiegel in één. Van buitenaf zie je enkele spiegelglas. En enkel wie achter de wand onder de douche staat, kijkt dwars door het glas heen.

 

Discreet

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie is het mooiste van het land? Als het gaat om een spiegelende douchewand, dan is de Flatconcept Mirror van de Belgische badkamerspecialist Aquaconcept niet alleen de mooiste, maar ook de handigste. De Flatconcept Mirror is een verbazend handig doucheconcept waarvan de buitenste profielloze glaspartijen spiegelen en zo de badkamer optisch vergroten. Opperste discretie is dus gewaarborgd. Want van buitenaf zie je enkel spiegelglas en alleen wie doucht, kijkt dwars door het glas heen. Zo behoudt de badkamer alvast al haar allure en discrete charmes.

 

Op maat gemaakt

Ook ideaal in gezinssituaties waar meerdere personen soms tegelijk de badkamer gebruiken. De Flatconcept Mirror past perfect in de innoverende strategie van Aquaconcept, die in geen tijd is uitgegroeid tot dé Belgische specialist van op maat gemaakte (inloop)doucheconcepten met volle, profielloze glaspartijen, inox bevestigingsmateriaal en een waterdichte douchebak in natuursteen.

‘Flatconcept’ betekent overigens dat het glas en de scharnieren tussen de vaststaande en draaiende deurdelen naadloos in elkaar vloeien. ‘Flat’ wijst dan op de verzonken scharnieren in de glaspartij, mogelijk dankzij hightech lasertechnologie.

 

Onderhoudsgemak

Met enkele vlotte vegen van de spons kan je nu de hele glaspartij en scharnieren simultaan reinigen. Flatconcept kun je plaatsen zonder profielen, of met zwevende profielen voor de grote glaspartijen plaatsen. De volle glaspartij volgt altijd de contouren van de muur - zelfs al zijn die niet volledig loodrecht - omdat het veiligheidsglas schuin kan uitgefreesd worden.

Je kan het concept in 3D vooraf visualiseren en budgetteren via het configuratiesysteem op de website van Aquaconcept. Na bestelling door de sanitair dealer komt een gespecialiseerd Aquaconcept-team naar de werf om de precieze maatopname te doen. En nauwelijks 3 à 4 weken na maatopname kan reeds geleverd worden.
 

Meer info: Aquaconcept

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in