Aanbevolen partners

logo Franke
X²O logo
De badkamer

Space Tower brengt functionaliteit en ergonomie in de badkamer

Blum is een expert als het over ergonomie en functionaliteit in de keuken gaat. Maar die kennis komt ook van pas voor andere ruimtes in de woning. Voor de badkamer bijvoorbeeld. Want net als in de keuken is er in de badkamer veel om op te bergen:  handdoeken, medicijnen, babyverzorging, douche- en badproducten, haaraccessoires, scheergerief, parfumflesje, make-up, nagellak, nagelvijlen, etc.

Uit onderzoek blijkt dat het geen sinecure is om de vele spullen een vaste plaats te geven op de in de meeste gevallen beperkte badkameroppervlakte. Hoe creëer je voldoende opbergruimte zodat er voor alles – ook voor de kleinste spulletjes - een vaste plaats is, je alles snel terugvindt en je badkamer er altijd netjes opgeruimd bijligt?
Door bijvoorbeeld te kiezen voor een wastafelkast voorzien van de nieuwste laden Legrabox of voor de nieuwste versie van het kasttype Space Tower.
 

Kaarsrecht

Kenmerkend voor de nieuwste lade Legrabox is de kaarsrechte binnenkant. Daardoor gaat er geen millimeter opbergruimte verloren. Ook de verfijnde vormgeving, het slanke zijprofiel van nauwelijks 13 mm, de 3 matte kleuren (zijdewit, terrazwart, oriongrijs) en het roestvrijstaal met antifingerprintcoating maken het verschil.
De lade loopt bovendien vederlicht en stabiel. De zachte, geruisloze sluiting is te danken aan het geïntegreerde Blumotion-dempingsysteem.
 

Space Tower

Op het eerste gezicht verschilt Space Tower niet van een gewone kolomkast met opendraaiende deur(en). Echter, zodra je de deur van deze badkamerkast opentrekt, merk je het verschil meteen. Space Tower is namelijk uitgerust met Legrabox-binnenladen in plaats van met legplanken. En dat scheelt een ferme slok op de borrel als het over bruikbaar opbergvolume gaat. De volledig uittrekbare Legrabox-laden geven altijd een goed zicht op de volledige inhoud die gemakkelijk en volledig bereikbaar blijft vanaf drie zijden.
Extra handig is de binnenlade met reling vooraan. Dankzij de uitsparing onder de reling trek je de lade nog gemakkelijker uit.
Voor een ordelijke, overzichtelijke indeling komen de vakverdelingen van Orgalux van pas. Met behulp van deze verdelingen geef je zelfs de kleinste dingetjes zoals haarspelden en -elastiekjes een vaste plek zodat je ze snel en gemakkelijk terugvindt.
Space Tower en Legrabox zijn beschikbaar in diverse dieptes, hoogtes en breedtes.
 
Blum: Hal 2 – stand 2100C of www www.blum.com/ideas

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in