Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

SMALL +, krap en knap

Kleine badkamer inrichten, of een tweede badkamer of gastenruimte? Dan heeft badkamerspecialist Ideal Standard een nieuwe intelligente badkamerlijn, speciaal ontworpen voor kleine badkamers.

Kleine badkamer volgens Franco Bertoli

De collectie SMALL+ is ontworpen door de Italiaanse designer Franco Bertoli en biedt mensen met een beperkte leefruimte een modern antwoord volgens de laatste designtrends. Ideal Standard lanceerde het eerste idee binnen dit badkamerconcept in 1997 met de badkamerlijn SMALL. Nu is deze collectie volledig vernieuwd en is ze uitgegroeid tot een integraal concept voor intelligent gebruik van kleinere badkamerruimtes.

Slimme opbergmogelijkheden

“Met SMALL+ maakt Ideal Standard het concept compleet, sterker en nog meer doordacht. Ruimte is niet langer een hindernis voor puur badkamerplezier, in deze drukke en stressvolle dagen toch geen overbodige luxe,” aldus Bertoli.

SMALL + bestaat uit verschillende producten waaronder badkamerporselein, wastafels, toiletten en douches. Maakt ook integraal deel uit van het concept: een reeks badkamermeubels met leggers en kasten met slimme opbergmogelijkheden.

Tot de innovatieve oplossingen behoort een ruimtebesparend doucheconcept met een ergonomische vormgeving. Ook vernieuwend is Twin, hangtoilet en bidet als één geheel en het fonteintje in hoekvorm.

SMALL+ is verkrijgbaar bij alle Ideal Standard-verdelers.

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in