Aanbevolen partners

detremmerie logo
samsung logo
X²O logo
De badkamer

Saniview: veilig tv-plezier in de badkamer

In de badkamer tv kijken? Kan perfect. Met de tv-oplossingen van Saniview hoef je niet te kiezen tussen een avondje ontspannen voor het scherm of lekker languit in bad. Tv kijken in bad, heerlijk toch?!

Tv in bad

Saniview pakt uit met een televisietoestel dat speciaal werd ontwikkeld voor toepassing in de badkamer. Het spreekt voor zich dat een tv-toestel in natte ruimtes aan andere, strenge veiligheidsvoorschriften moet beantwoorden dan een toestel dat elders in de woning opgesteld staat. Met Saniview kan je op beide oren slapen. Het toestel beantwoordt aan de CE-norm inzake veiligheid.

LCD-scherm voor badkamer

Het Saniview tv-toestel is uitgerust met een inbouw-lcd-scherm van 15 inch ( 38 cm ) of 26 inch (66 cm) groot. De hoge kwaliteit van het beeldscherm (LG-Philips) zorgt ervoor dat je van alle kanten, ook zijdelings, een perfect zicht en haarscherpe televisiebeelden te zien krijgt. De waterdichte plafondluidsprekers verzekeren een zuivere geluidsweergave. Teletekst, alle gangbare aansluitingen en HD-tv behoren tot de standaarduitrusting van dit toestel.

Ingebouwde touchscreen

Het tv toestel voor in de badkamer laat zich gemakkelijk bedienen via een waterdichte afstandsbediening of door middel van een in het beeldscherm geïntegreerd touchscreen. Dit fraaie stukje badkamertechnologie wil gezien worden. Rondom het vlakke lcd-beeldscherm zit een witte, zilver- of messingkleurige omlijsting met bijpassende sierlijst.

De aanbevolen verkoopprijs van een Saniview-tv-toestel met lcd-scherm, waterdichte plafondluidsprekers en afstandsbediening begint vanaf 2.084 euro, inclusief btw en Recupelbijdrage.

Voor meer informatie: Revas

Mis de laatste bouwnieuwtjes niet!

Ontvang onze wekelijkse updates vol nuttige tips over bouwen en verbouwen.

Wens je deze folder te lezen? Vul dan eenmalig je email adres in